• Haberler
  • Siyaset
  • Polisin özlük hakları güçlendirilmeli – Kocatepe Gazetesi

Polisin özlük hakları güçlendirilmeli – Kocatepe Gazetesi

Saadet Partisi (SP) İl Gençlik Kolları Başkanı Erhan Akpınar, Polis Teşkilatının 171. kuruluş yıldönümü nedeniyle mesaj yayınladı.Erhan Akpınar, emniyet güçlerinin toplumun asayiş, huzur ve güvenliğinin vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu kaydetti. Akpınar şöyle konuştu: ” Önemli bir sorumluluğu üstlenmiş olmasına rağmen polislerimiz hak ettikleri maddi ve manevi imkânlardan yoksundurlar. Özellikle terörle mücadele başta olmak üzere polisimizin [&hellip]

Saadet Partisi (SP) İl Gençlik Kolları Başkanı Erhan Akpınar, Polis Teşkilatının 171. kuruluş yıldönümü nedeniyle mesaj yayınladı.
Erhan Akpınar, emniyet güçlerinin toplumun asayiş, huzur ve güvenliğinin vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu kaydetti. Akpınar şöyle konuştu: ” Önemli bir sorumluluğu üstlenmiş olmasına rağmen polislerimiz hak ettikleri maddi ve manevi imkânlardan yoksundurlar. Özellikle terörle mücadele başta olmak üzere polisimizin canı pahasına ortaya koyduğu fedakârlıklar her türlü takdirin üzerindedir. Emniyet Teşkilatımızın bütün mensuplarını yürekten kutluyorum. Şehit polislerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme