Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Polise saldırı yanına kalmadı

Polise saldırı yanına kalmadı

Sahipata Mahallesi’nde polis memurlarına kürekle saldıran vatandaş gözaltına alındı. Psikolojik sorunları olduğu belirtilen saldırgan büyük tepki görürken, yaralanan polis memurları Emniyet Genel Müdürü ve Vali tarafından ziyaret edildi

Sahipata Mahallesi’nde polis memuruna yapılan saldırı Afyonkarahisarlılar tarafından tepkiyle karşılandı.
Bugün (Pazar) ilimiz Kocatepe Polis Merkezi sorumluluk bölgesinde meydana gelen olayda; psikolojik tedavi gören ve adli dengesi yerinde olmayan O. P. isimli şahsın ailesine eziyet ettiği iddiasıyla kardeşi İ. P. tarafından 112 Acil Çağrı merkezine ihbarda bulunuldu. İhbar üzerine emniyet ve sağlık ekipleri şahsı tedavi amaçlı hastaneye sevk etmek üzere ihbarda belirtilen ikamet adresi Veysel Karani Mahallesine intikal ettiler.
Ekipler adrese gittiklerinde eline piknik tüpü ve ateş alan şahıs yaklaşılması halinde tüpü patlatacağını söyleyerek ekiplerin kendisini iknaya çalıştıkları sırada evin arka penceresinden kaçtı.
Şahsı takip eden emniyet ekipleri Sahipata Mahallesi Seyhan Caddesi üzerinde şahsı tekrar ikna etmeye çalışırlarken bu sırada elindeki kürek ile iki polis memuruna saldırarak yaraladı. Yaralanan emniyet personelleri Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ndeki tedavilerinin ardından taburcu edildiler. O. P. isimli şahıs gözaltına alınarak hakkında adli işlem başlatıldı.
YARALI POLİSLERE ZİYARET
Afyonkarahisar’da bulunan Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Vali Mustafa Tutulmaz ve İl Emniyet Müdürü Ali Temiz ile birlikte bugün ilimiz Kocatepe Polis Merkezi Amirliği sorumluluk bölgesinde yaşanan olay sonucu yaralanan polis memurunu ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerimizi ilettiler.
Olayı sosyal medya aracılığıyla öğrenen pek çok Afyonkarahisarlı polis memurlarına yapılan saldırıyı sert bir dille kınarken, her ne olursa olsun görevi başındaki polis, jandarma, asker ya da sağlık personellerine yapılan saldırılarda en ağır cezaların verilmesi gerektiğine dikkat çektiler.