Polis Teşkilatı 171 yaşında – Kocatepe Gazetesi

Türk Polis Teşkilatı’nın 171’inci kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla Kocatepe Parkı’nda çelenk koyma töreni düzendi. Törene İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) Müdürü Mustafa Eker, Afyonkarahisar Polis Moral Eğitim Merkezi Kurucu Müdürü Şeref Karakaya’nın yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Eray da katıldı.İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel ve PMYO Müdürü [&hellip]

Türk Polis Teşkilatı’nın 171’inci kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla Kocatepe Parkı’nda çelenk koyma töreni düzendi. Törene İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) Müdürü Mustafa Eker, Afyonkarahisar Polis Moral Eğitim Merkezi Kurucu Müdürü Şeref Karakaya’nın yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Eray da katıldı.
İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel ve PMYO Müdürü Mustafa Eker tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasının ardından saygu duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Özel, İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra tebrikleri kabul etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme