Polis sosyal medyadan fuhuşa geçit vermiyor

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri sosyal medyadan fuhuşa geçit vermiyor   Fuhuşa teşvik, aracılık ve müstehcenlik suçları ile mücadele eden İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri sosyal medya üzerinden müstehcen görüntüler paylaşan hesap ile iletişime geçerek, sevgili, çift olduklarını ve swinger (eş değiştirme) şeklinde görüştüklerini beyan ettiler. Z.G. ve A.T. isimli kişiler müşteri kılığına giren polis ekipleri [&hellip]

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri sosyal medyadan fuhuşa geçit vermiyor

Fuhuşa teşvik, aracılık ve müstehcenlik suçları ile mücadele eden İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri sosyal medya üzerinden müstehcen görüntüler paylaşan hesap ile iletişime geçerek, sevgili, çift olduklarını ve swinger (eş değiştirme) şeklinde görüştüklerini beyan ettiler. Z.G. ve A.T. isimli kişiler müşteri kılığına giren polis ekipleri ile belirlenen adreste buluşarak yakalandılar.
A.T. hesabın kendisine ait olduğunu ve paylaşımları sadece kendisinin yaptığını Z.G.’nin bu hesabı kullanmadığını ve görüştükleri kimseden ücret talep etmediklerini beyan etti. Z.G. ise sosyal medya hesabından haberinin olmadığını ve bu hesapta paylaşılan kendisine ait fotoğraflardan bilgisinin olmadığını, çiftler ile swinger amaçlı görüştüklerini A.T.’den de 100-150 TL para aldığını beyan etti.
A.T ve Z.G. hakkında “Fuhşa Teşvik, Aracılık veya Zorlama” suçundan şüpheli olarak işlem yapılırken, A.T. hakkında “Müstehcenlik” suçundan da işlem yapılırken her iki şahısta gözaltına alındı.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme