• Haberler
  • Genel
  • Polis Haftası'nı kutladılar – Kocatepe Gazetesi

Polis Haftası'nı kutladılar – Kocatepe Gazetesi

SMMMO Başkanı Erdal Sayar, Kamu-Sen İl Temsilcisi Nizamettin Şenol, Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıldönümünü kutladılar Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Odası (SMMMO) Başkanı Erdal Sayar ve Kamu-Sen İl Temsilcisi Nizamettin Şenol yayınladıkları mesajlarla Türk Polis Teşkilâtı kuruluşunun 169. yıldönümünü kutladılar.Türk Polisi'nin gücünü halktan ve kanunlardan aldığını ve her zaman fedakarca çalıştığını belirten SMMMO Başkanı Erdal [&hellip]

Polis Haftası’nı kutladılar

SMMMO Başkanı Erdal Sayar, Kamu-Sen İl Temsilcisi Nizamettin Şenol, Türk Polis Teşkilatı’nın 169. kuruluş yıldönümünü kutladılar

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Odası (SMMMO) Başkanı Erdal Sayar ve Kamu-Sen İl Temsilcisi Nizamettin Şenol yayınladıkları mesajlarla Türk Polis Teşkilâtı kuruluşunun 169. yıldönümünü kutladılar.
Türk Polisi’nin gücünü halktan ve kanunlardan aldığını ve her zaman fedakarca çalıştığını belirten SMMMO Başkanı Erdal Sayar, Emniyet Teşkilatı’nın Polis Haftasını kutladığını belirtti.
Kamu-Sen İl Temsilcisi Nizamettin Şenol, çağdaş bir devlet için yaşamsal öneme sahip temel ilkelerin uygulamaya geçirilmesinde Türk Polis Teşkilatı’nın çok önemli bir rolü olduğunu kaydetti. Şenol, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için görev yapan Emniyet Teşkilatı mensuplarının 169. kuruluş yıldönümünü kutladığını sözlerine ekledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme