Polis eşleri kitap bağışladı – Kocatepe Gazetesi

Kitap bağışı için Ataköy İlkokulunda düzenlenen törene İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız’ın yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Polis Eşleri Derneği Başkanı Yeliz Yeşim Yıldız, Okul Müdürü İbrahim Alkan, dernek üyeleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.Okul öğrencilerinin protokolü karşılama ve çiçek taktimi ile başlayan törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, 'İl Emniyet [&hellip]

Kitap bağışı için Ataköy İlkokulunda düzenlenen törene İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız’ın yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Polis Eşleri Derneği Başkanı Yeliz Yeşim Yıldız, Okul Müdürü İbrahim Alkan, dernek üyeleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Okul öğrencilerinin protokolü karşılama ve çiçek taktimi ile başlayan törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, “İl Emniyet Müdürlüğümüze ve Polis Eşleri Derneğimize öğrencilerimiz için yapmış oldukları kitap bağışından dolayı teşekkür ediyorum. Kitap başka dünyalara açılan bir kapıdır, en iyi dosttur. Belki bir kitap sayfasında hayatımızı güzelleştirecek bir cümleye rastlayabiliriz. Kitaplar, duygu dünyalarımızı düzenleyecek, şekillendirecek güzellikleri barındırır. Değerli öğrenciler her zaman her yerde okumak için kendinize zaman ayırın.” dedi.
“BOL BOL KİTAP OKUYUN”
İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız ve Polis Eşleri Derneği Başkanı Yeliz Yeşim Yıldız, öğrencilere bol bol kitap okumalarını ve anlamlı okuma yapmalarını tavsiye ederek sınıflarda öğrencilere kitap takdiminde bulundu. Görevli polis memurları tarafından, okul öğrencilerine trafik eğitimi verilmesiyle program sona erdi.

Bakmadan Geçme