Polis apartmanda bilezik hırsızı aradı

Afyonkarahisar'da yapılan bir ihbar üzerine Zafer Apartmanı’na gelen polis ekipleri, saatlerce hırsız aradı Saatlarce hırsız aradılarApartman sakinlerinden Yasemin Kızıltaş'ın binada hırsız olduğunu söylemesi üzerine dışarıda ve içeride önlem alan ekipler, binayı didik didik aradı. Daireler teker teker kontrol edildikten sonra, çatıda el feneri ile araştırma yapıldı ancak hırsızın izine bir türlü rastlanmadı. Apartman sakini ve [&hellip]

Polis apartmanda bilezik hırsızı aradı

Afyonkarahisar’da yapılan bir ihbar üzerine Zafer Apartmanı’na gelen polis ekipleri, saatlerce hırsız aradı

Saatlarce hırsız aradılar
Apartman sakinlerinden Yasemin Kızıltaş’ın binada hırsız olduğunu söylemesi üzerine dışarıda ve içeride önlem alan ekipler, binayı didik didik aradı. Daireler teker teker kontrol edildikten sonra, çatıda el feneri ile araştırma yapıldı ancak hırsızın izine bir türlü rastlanmadı. Apartman sakini ve polise ihbarı yapan Yasemin Kızıltaş ise polisin araştırmasını panik ve korku dolu bakışlarla izledi. Zaman zaman da polislere gördüğü şahsın eşkalini vermeye çalıştı. Kızıltaş, “Ben evden çıkıyordum. Tam o sırada elinde bilezikler olan bir şahsı gördüm. Hemen polisi aradım.” dedi.
Bilezikler sahte çıktı
Polis ekipleri yaptıkları araştırmada cam kenarına konulmuş 5 adet bilezik buldu. Olayı duyan bazı apartman sakinlerinin de olay yerine gelmesi ile bileziklerin sahte mi gerçek mi olduğu tartışması yaşandı. Bazı sakinler bileziklerin sahte olduğunu söylerken, bazıları gerçek olduğunu belirtti. Bazıları da bilezikleri ellerine alarak inceledi. Polis, ekipleri tartışmaların uzaması üzerine bilezikleri bir sarrafa götürmeye karar verdi. Sarrafın kapısını çalan ekipler, gösterdikleri bileziklerin gerçek olup olmadıklarını sordu.
Sarrafın ilk bakışta bileziklerin sahte olduğu söylemesi üzerine tatmin olmayan ekipler, bileziklerin mihenk taşına vurulmasını istedi. Bunun üzerine sarrafın yaptığı işlem sonucu bileziklerin sahte olduğu kesinleşti. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi. (Cihan)

Bakmadan Geçme