‘Polis Amca Futbol Şenliği’ başladı

http://m.kocatepegazetesi.com/

İl Emniyet Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Okul Futbol Koordinatörlüğü’nün düzenlediği Polis Amca Futbol Şenlikleri dün sabah saatlerinde Merkez 1 Nolu Saha’da düzenlenen törenle başladı

Geleneksel hale getirilen Polis Amca Futbol Şenlikleri, dün başladı. İl Emniyet Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Okul Futbol Koordinatörlüğü’nün düzenlediği Polis Amca Futbol Şenliği dün sabah saatlerinde Merkez 1 Nolu Saha’da düzenlenen törenle açıldı. Şenliğin açılış töreninde İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri İsmail Barın ve İsmail Kılınç katıldı. Çok sayıda okuldan öğrenci ve öğretmenlerin de iştirak ettiği açılışta İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli ve İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım bir konuşma yaptı.
Türkmenli takımlara başarı diledi
İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli Polis Amca Futbol Şöleni açılışında yaptığı konuşmada turnuvanın bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiklerini ifade ederek böyle güzel bir organizasyonda yer almaktan memnuniyet duyduklarını söyledi: Türkmenli: “Teşkilat olarak böyle bir turnuvada yer almaktan çok mutluyuz. Tüm çocukları kendi çocuklarımız gibi görüyoruz. Sizler bizim canımızsınız. Sizlerin eğitimlerinizi güvenli bir ortamda yapabilmelerini sağlayabilmek için bizler polis teşkilatı olarak gayret sarf ediyoruz. Böylesi turnuvalar birbiri-mizi daha iyi tanıma fırsatı sunuyor. Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.
Yıldırım: “Biz polislerimizi çok seviyoruz”
İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım ise “Yalnızca Polis Amcaları değil Polis Ablaları da bizler çok seviyoruz. İl Milli Eğitim Müdürlüğü camiası olarak Polis teşkilatını tümüyle seviyoruz. Bu kaynaşmayı sağlayan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne de teşekkür ediyoruz. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün “ Ben sporcunun zeki, çevik aynı zamanda ahlaklısını” severim sözünü hiçbir zaman unutmayalım. Sporcunun ahlaklısına ulaşıldığında bu hedefe ulaşılmış sayılır. Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza da başarılar dilerim” dedi.
Miniklerle kısa pas çalışması yaptılar
Polis Amca şenliklerinde açılış konuşmalarından sonra bayan polis memurları minik öğrencilere karanfil dağıttı. Karanfil dağıtımı bitiminden sonra açılışa katılan protokol üyeleri miniklerle kısa pas çalışması yaptılar. Açılışa gelen protokol üyeleri, Merkez 3 Nolu Saha’da ki şenliğin açılış müsabakası olan Yüksel Varlı İlköğretim Okulu ile Oruçoğlu İlköğretim Okulu arasındaki futbol müsabakasını takip ettiler.

Bakmadan Geçme