• Haberler
  • Gündem
  • Polis adaylarının mezuniyet gururu – Kocatepe Gazetesi

Polis adaylarının mezuniyet gururu – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksekokulu’nun 12’nci dönem öğrencileri için düzenlenen mezuniyet törenine Vali Aziz Yıldırım'ın yanı sıra Vali Yardımcıları Dr. Adem Uslu ve Musa Uslan, İl Jandarma Komutan V. Albay Orhan Sırma, İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, Polis Meslek Yüksek Okul Müdürü Mustafa Eker, daire müdürleri, emniyet teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katıldı.Polis Meslek Yüksekokulu’nun bahçesinde [&hellip]

Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksekokulu’nun 12’nci dönem öğrencileri için düzenlenen mezuniyet törenine Vali Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Vali Yardımcıları Dr. Adem Uslu ve Musa Uslan, İl Jandarma Komutan V. Albay Orhan Sırma, İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, Polis Meslek Yüksek Okul Müdürü Mustafa Eker, daire müdürleri, emniyet teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Polis Meslek Yüksekokulu’nun bahçesinde yapılan tören okul öğrencilerinden İsmail Kılıç tarafından ‘Bayrak’ şiirinin okunması ile mezun olacak öğrencilerin yerini almasının akabinde Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Törende dönem birincisi Mestan Onur Baygın ve PMYO Müdürü Mustafa Eker günün anlam ve önemini belirten birer konuşma yaptılar.
Mezuniyet töreninde, heyecanlarını ve sevinçlerini gizleyemeyen 219 PMYO öğrencisi, Türkiye’nin değişik illerinde görev yapacak olmanın sevinç ve heyecanlarını aileleriyle paylaştılar.(Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme