• Haberler
  • Genel
  • Polis adayları Huzurevi'nde karanfil dağıttı

Polis adayları Huzurevi'nde karanfil dağıttı

18-24 Mart Yaşlılar Haftası münasebetiyle Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hasan Şahin ve eşi Sevilay Şahin, okul personeli ve öğrencileri ile birlikte Huzurevi'ni ziyaret etti Ziyarette Huzurevi'nde bulunan yaşlılara PMYO Müdürü Şahin, Sevilay Şahin ve öğrenciler tarafından karanfil verildi. Konuklarına Huzurevi'ni gezdiren Huzurevi Müdürü Muzaffer Erol, yaşlıların yaşadığı ortamı güzelleştirmek için ellerinden geleni yaptıklarını, [&hellip]

Polis adayları Huzurevi’nde karanfil dağıttı

18-24 Mart Yaşlılar Haftası münasebetiyle Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hasan Şahin ve eşi Sevilay Şahin, okul personeli ve öğrencileri ile birlikte Huzurevi’ni ziyaret etti

Ziyarette Huzurevi’nde bulunan yaşlılara PMYO Müdürü Şahin, Sevilay Şahin ve öğrenciler tarafından karanfil verildi. Konuklarına Huzurevi’ni gezdiren Huzurevi Müdürü Muzaffer Erol, yaşlıların yaşadığı ortamı güzelleştirmek için ellerinden geleni yaptıklarını, huzurevinde bulunan 110 yaşlı mutlu olduğu takdirde kendilerinin de mutlu olacağını söyledi.
Her zaman hatırlanmalı
Ziyarette bir konuşma yapan Şahin “Yaşlılar, hayatımızda çok önemli yere sahiptir; çünkü her birey zamanı gelince yaşlılar kervanına katılacaktır. Bize düşen görev ise yaşlılarımızı belli günlerde değil her zaman hatırlayarak üstümüze düşen görevi yerine getirmektir’ dedi. Şahin, konuşmasının ardından Huzurevi’ni gezerek yaşlılarla tek tek sohbet etti.
Duygulu anlar yaşandı
PMYO öğrencilerini gören Huzurevi sakinleri duygulu anlar yaşadılar. Yaşlılar, tüm öğrencileri kendi torunları yerine koyarak Allah’a emanet olmalarını, gelecekte gurur duyulacak polisler olmaları temennisinde bulundular.
Ziyaretler devam edecek
PMYO öğrencileri de Huzurevi ziyaretinin kendilerini çok etkilediğini ve ziyaret esnasında hep kendi anne babaları ve yakınlarının akıllarına geldiklerini, ziyaretlerini belli günlerde değil her zaman yapmak istediklerini hafta sonları izinlerinde mutlaka Huzurevi’ni ziyaret etmek istediklerini dile getirdiler.
Osman Amca, türkü söyledi
Ziyaret sırasında Huzurevi sakinlerinden 93 yaşındaki Osman Olçun, saz çaldı ve “Ya gidilir ya gidilmez gel gönlüm gel” türküsünü söyledi.
PMYO Müdürü Şahin, başta Huzurevi Müdürü olmak üzere tüm çalışanlarına yapmış oldukları hizmetten dolayı teşekkür etti.

Bakmadan Geçme