• Haberler
  • Genel
  • PMYO personel eşlerinden ve bayan personelden kitap bağışı

PMYO personel eşlerinden ve bayan personelden kitap bağışı

Afyonkarahisar PMYO Personel eşleri ve bayan personel, Türk Polis Teşkilatı’nın 166. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle Hüseyin Sümer İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti Afyonkarahisar PMYO Müdürü Hasan Şahin' in eşleri Sevilay Şahin öncülüğünde okul personeli ve eşlerinin katkılarıyla başlatılan kitap bağış kampanyası kapsamında toplanan kitaplar ziyaret esnasında Hüseyin Sümer İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet İnkaya'ya teslim etti.Ziyaretten dolayı memnuniyetini [&hellip]

PMYO personel eşlerinden ve bayan personelden kitap bağışı

Afyonkarahisar PMYO Personel eşleri ve bayan personel, Türk Polis Teşkilatı’nın 166. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle Hüseyin Sümer İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti

Afyonkarahisar PMYO Müdürü Hasan Şahin’ in eşleri Sevilay Şahin öncülüğünde okul personeli ve eşlerinin katkılarıyla başlatılan kitap bağış kampanyası kapsamında toplanan kitaplar ziyaret esnasında Hüseyin Sümer İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet İnkaya’ya teslim etti.
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Okul Müdürü İnkaya, Türk Polis Teşkilatının 166. kuruluş yıldönümünü kutlayarak bağışlanan kitapların okullarına ve öğrencilerine çok faydalı olacağını dile getirdi. 1/B Sınıfı öğretmeni Saadet Kars tarafından sınıfta misafir edilen Sevilay Şahin öğrencilere kitap hediye etti. Kitapları alan öğrenciler aldıkları kitapların adlarını okurken mutlu dakikalar yaşandı.
Sevilay Şahin, tüm öğrencileri tebrik ederken “Çağdaş bir toplumda gerekli olan bilgi ve beceriyi sağlamak, bilgili ve kültürlü birer birey olabilmek sürekli araştırma ve okumayla mümkün olmaktadır. Bunun için öğretmenlerimize, ailelere ve kurum amirlerinin eşlerine görevler düşmektedir. Bizler tüm öğrencilerimizin anneleri, ablaları sayılırız. Bu anlamda onlara faydalı olabilecek her şey bizleri mutlu etmektedir” dedi.
Sevilay Şahin, PMYO Personel ve Eşlerinin bu tip etkinlik ve faaliyetlere devam ettiğini ve bu çerçevede geçen hafta da Kütüphaneler Haftası münasebetiyle Methiye Dumlu İlköğretim Okulunu ziyaret ederek kitap bağışında bulunduklarını ifade etti.
Ziyaret 1/B sınıfı öğrencilerinin Şahin ile çektirdikleri hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Bakmadan Geçme