• Haberler
  • Genel
  • PMYO öğrencilerine 'zor' bilgisi – Kocatepe Gazetesi

PMYO öğrencilerine 'zor' bilgisi – Kocatepe Gazetesi

Polis Meslek Yüksek Okulu’nda polisin zor ve silah kullanma yetkisine ilişkin konferans verildi PMYO’da öğrenim gören polis adaylarına, çağdaş bir toplumda gerekli olan bilgi, beceri ve davranışları kazandırarak onları hayata ve görevlerine hazırlamak amacıyla Afyonkarahisar PMYO ve kısa adı EGEMDER olan Ege Emekli Emniyet Mensupları Derneği tarafından ortaklaşa konferans verildi. Konferansa katılan 9 Eylül Üniversitesi [&hellip]

PMYO öğrencilerine “zor” bilgisi

Polis Meslek Yüksek Okulu’nda polisin zor ve silah kullanma yetkisine ilişkin konferans verildi

PMYO’da öğrenim gören polis adaylarına, çağdaş bir toplumda gerekli olan bilgi, beceri ve davranışları kazandırarak onları hayata ve görevlerine hazırlamak amacıyla Afyonkarahisar PMYO ve kısa adı EGEMDER olan Ege Emekli Emniyet Mensupları Derneği tarafından ortaklaşa konferans verildi.
Konferansa katılan 9 Eylül Üniversitesi Adalet Akademisinde görevli Yrd. Doç. Dr. Koray Doğan “Polisin Zor ve Silah Kullanma Yetkisi” konusunda öğrencileri bilgilendirdi.
PMYO Müdürü Hasan Şahin ve EGEMDER Başkanı Ali Uzun tarafından da dinlenilen konferans PMYO öğrencileri için verimli oldu.
Konferans sonunda PMYO Müdürü Hasan Şahin tarafından Yrd. Doç. Dr. Koray Doğan ve EGEMDER Başkanı Ali Uzun’a plaket takdim edildi.

Bakmadan Geçme