• Haberler
  • Spor
  • Play-Out'ların tarihi belli oldu – Kocatepe Gazetesi

Play-Out'ların tarihi belli oldu – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Voleybol Efeler Ligi'nde mücadele eden Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı bu hafta sonu oynayacağı Ziraat Bankası maçından sonra Play-Out'lara hazırlanacak. Türkiye Voleybol Federasyonu'nda yayınlanan tarihlere göre 1-2-3 Nisan'da Play-Out'lar başlayacak. Çift devre lig usulüne göre oynanacak olan Play-Out sisteminde ikinci devre ise 8-9-10 Nisan'da yapılacak. Play-Out Grup müsabakalarının iki devresi de İzmir Atatürk Voleybol [&hellip]

Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı bu hafta sonu oynayacağı Ziraat Bankası maçından sonra Play-Out’lara hazırlanacak. Türkiye Voleybol Federasyonu’nda yayınlanan tarihlere göre 1-2-3 Nisan’da Play-Out’lar başlayacak. Çift devre lig usulüne göre oynanacak olan Play-Out sisteminde ikinci devre ise 8-9-10 Nisan’da yapılacak. Play-Out Grup müsabakalarının iki devresi de İzmir Atatürk Voleybol Salonu Vestel Venus Arena’da oynanacak.
Play-Out Grubu’nda Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımının rakipleri ise Beşiktaş, Tokat Belediye Plevne ve MSK Urfa voleybol takımları. Afyon Belediye rakipleri ile ikişer maç yaparak ligde kalma mücadelesi verecek. Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı Cumartesi günü saat 15.00’te Ziraat Bankası’na konuk olacak. Bu maç TRT Spor’dan canlı yayınlanacak.
“6 MAÇI DA ALMA GÜCÜMÜZ VAR”
Oynanacak olan Play-Out mücadelesindeki 6 maçı da kazanacak gücün kendilerinde olduğuna dikkat çeken Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Kınay, “Cumartesi günü oynayacağımız Ziraat Bankası maçı ligin son olacak. Bu maç TRT Spor’dan canlı yayınlanacak. Ziraat Bankası maçında elimizden geleni yapıp puan ya da puanlar arayacağız. Son haftalarda iyi bir yükselişimiz var. Bu yükseliş bizi de Play-Out’lar için umutlandırıyor. İyi bir hava yakaladık, takımın özgüveni geldi. 6 maçı da alma gücümüz var. İnşallah Play-Out’lar sonunda ligde kalan takım biz oluruz ve yeni sezon hazırlıkları başlar. Ayrıca Ziraat Bankası maçından sonra bir gün izin yapacağız. Pazartesi ve Salı Afyonkarahisar’da çalışma başlıyor ardından da Çarşamba İzmir’e hareket edeceğiz. Play-Out’ların ilk devresi sonrasında Afyonkarahisar’a gelmeden Çarşamba dahil olmaz üzere Play-Out’lar bitene kadar 11 Nisan’a kadar İzmir’deyiz” ifadesine yer verdi.
PLAY-OUT GRUP STATÜSÜ
1. Etap müsabakaları sonunda Efeler Ligi’nde 9., 10., 11. ve 12. sırayı alan takımlar, ligde aldığı puanlarını Play-Out Grubu’na taşıyacak. 4 takım (9., 10., 11. ve 12.), İzmir Atatürk Voleybol Salonu Vestel Venus Arena’da üçer günlük iki devreli turnuva maçları oynayacaklar. Ligde alınan puanlar ile 2 devrede alınan puanların toplamı sonunda son iki sırayı alan (11. ve 12.) takımlar 1. Lig’e düşecekler.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme