Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Play-Off’ta ilk galipler belli oldu

Play-Off’ta ilk galipler belli oldu

Ligi bitiren ve Play-Off Grubu’na başlayan 6 takım hafta sonu karşı karşıya geldi. Nuribey Belediyespor, Evcilerspor ve Çağlayan Belediyespor ilk haftayı galibiyet ile tamamladı

1. Amatör Lig Play-Off Grubu hafta sonu oynanan 3 maç ile başladı. Maçlarda Nuribey Belediyespor ile Çobanlar Belediyespor, Evcilerspor ile Yaylabağıspor ve Çağlayan Belediyespor ile İhsaniye Belediyespor karşı karşıya geldi. En gollü maç Yaylabağıspor ile Evcilerspor maçı oldu. 4-3 Evciler’in kazandığı maçta Evciler’in gollerini Tugay Kuru, Batuhan Doğan ve Talip Işık (2) kaydetti.
En farklı galibiyetin yaşandığı maç ise Çağlayan Belediyespor ile İhsaniye Belediyespor arasında oynanan maç oldu. 3-0 Çağlayan Belediyespor maçı kazanırken Sefan Çalışkan, Yunus Çelebi, Murat Tekçe golleri atan isimler oldu.
Çobanlar Belediyespor ile Nuribey Belediyespor arasında oynanan maçta 3 kırmızı kart çıktı. Kartların ikisini Nuribey görürken bir kartta Çobanlar Belediyespor’a çıktı. 3-1 Nuribey üstünlüğü ile tamamlanan maçta Adnan Yaşar, Kemal Temur (2) gol attı. Çobanlar’ın tek golünü ise Mehmet Değirmenci kaydetti.