• Haberler
  • Genel
  • 'Play-Off'ları bile düşünmüyoruz' – Kocatepe Gazetesi

'Play-Off'ları bile düşünmüyoruz' – Kocatepe Gazetesi

Elibol Sandıklıspor ikinci yarıya bomba gibi bir başlangıç yapmak için hazır. Kart cezalısı ve sakatlık sıkıntısı olmayan Sandıklıspor sadece maç saatini bekliyor. Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi değerlendirmede bulunan Elibol Sandıklıspor Teknik Direktörü Selim Özer, 'Amacımız artık sadece şampiyonluk. Tabi futbol bu, her an her şey olabilir, ama biz Play-Off'ları bile düşünmüyoruz. Bilindiği gibi Erzurum [&hellip]

“Play-Off’ları bile düşünmüyoruz”

Elibol Sandıklıspor ikinci yarıya bomba gibi bir başlangıç yapmak için hazır. Kart cezalısı ve sakatlık sıkıntısı olmayan Sandıklıspor sadece maç saatini bekliyor. Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi değerlendirmede bulunan Elibol Sandıklıspor Teknik Direktörü Selim Özer, “Amacımız artık sadece şampiyonluk. Tabi futbol bu, her an her şey olabilir, ama biz Play-Off’ları bile düşünmüyoruz. Bilindiği gibi Erzurum Belediyespor 4’üncü biz ise 5’inciyiz. Bu maç bizim için derbi düzeyindedir. Artık kaybetmeye tahammülümüz yok. Amacımız şampiyon olmak için var gücümüzle kaybetmeden kazanmak” dedi

Spor Toto 3’üncü Lig 2. Grupta mücadele eden Elibol Sandıklıspor’un hiçbir eksiği bulunmazken tam kadro hazır durumda sadece maç saatini bekliyor. 11 nokta transfer ve Antalya’da yapılan 20 günlük kampın ardından Sazak Arena’da hazırlıklarını tamamlayan Elibol Sandıklıspor sadece Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçına kilitlenmiş durumda. Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçı önce bir değerlendirme yapan Elibol Sandıklıspor Teknik Direktörü Selim Özer, “Hiçbir eksiğimiz yok. Mükemmel bir kamp dönemi ve yapılan 11 nokta transfer sonrası gücümüze güç kattık. Tam kadro olarak hazırız. Tek sıkıntımız var kadromuz o kadar sağlam ve geniş ki kimi oynatacağım onun telaşı içindeyim” diye konuştu.
“ARTIK KAYBETMEYE TAHAMMÜLÜMÜZ YOK”
Play-Off’ları bile düşünmediklerini ifade eden Özer, “Amacımız artık sadece şampiyonluk. Tabi futbol bu her an her şey olabilir ama biz Play-Off’ları bile düşünmüyoruz. Bilindiği gibi Erzurum Belediyespor 4’üncü biz ise 5’inciyiz. Bu maç bizim için derbi düzeyindedir. Artık kaybetmeye tahammülümüz yok. Amacımız lider olduktan sonra şampiyon olmak için var gücümüzle kaybetmeden kazanmak” dedi.
AFYONLULAR’I DA BEKLİYORUM
Elibol Sandıklıspor’un Erzurum Büyükşehir Belediyespor karşılaşması için taraftara çağrı yapan Özer, “Sadece Sandıklı halkını değil Afyonkarahisar halkını da maça bekliyoruz. Sonuç olarak biz de Afyonkarahisar’ın bir takımıyız. Bizi desteklemeleri için Afyonkarahisarlı futbol severleri de bekliyoruz” dedi.
TEŞEKKÜRLER BAŞKAN
Takıma tam anlamıyla destek olan Onursal Başkan İsmail Elibol’a teşekkür eden Özer, “Bizim için hiçbir şeyi esirgemeyen başta Sayın Elibol’a ve destek veren herkese, her şey için teşekkür ederim. Biz de bu destekleri boşa çıkarmayıp şampiyon olacağız. Yineliyorum tek gayemiz şampiyonluk” ifadesini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme