Play-Off’larda Maçlar Hızlı Başladı

Ligin ilk haftasında Sarık Köyü Gençlikspor ve Çakırköyspor liderliğe geçti. İkinci haftada ise Çakırköy, Dişli Belediye Hibritspor’a konuk olacak, Sarık ise İscehisarspor’u konuk edecek.

1.Amatör Lig Play-Off Grubu’nda mücadele eden 6 takım yarışa başladı. Ligin ilk haftasında Sarık Köyü Mahmutköyü 1453’ü 2-0 ile geçerek hanesine 3 puan ve 2 de gol averajı yazdırdı. Çakırköyspor ise Evcilerspor’u 1-0 ile mağlup ederek hanesine 3 puan ve 1 gol averajı yazdırdı.

İscehisarspor Dişli Belediye Hibritspor ile karşılaştığı maçtan 2-2 berabere ayrılırken iki ekipte hanelerine 1’er puan yazdırdı.

İKİNCİ HAFTA ZİERVEYİ BELİRLEYEBİLİR

Grubun ikinci haftasında oynanacak maçlarla Süper Lige terfi edecek takımların belli olması bekleniyor. İkinci haftada güçlü ekiplerin karşı karşıya gelecek.  İlk haftanın kazananlarından Çakırköy, ve Sarık güçlü rakipleri ile karşılaşacak. Çakırköy, Dişli Belediye Hibritspor’a konuk olacak, Sarık ise İscehisarspor’u konuk edecek. İlk haftanın kaybedenlerinden Evcilerspor ve Mahmutköyü 1453 Gençlikspor da karşı karşıya gelecek. Maçlar Cumartesi günü saat 12.30 ve 14.30’da başlayacak.

Bakmadan Geçme