• Haberler
  • Spor
  • Play-Off'lar Şubat'ın ilk haftası başlıyor

Play-Off'lar Şubat'ın ilk haftası başlıyor

Afyonkarahisar ASKF toplantı salonunda 1. Amatör Lig Play-Off Grubu istişare ve fikstür belirleme toplantısı yapıldı. Yapılan toplantıya Akcinspor, Akören Belediyespor, Ballık Gençlikspor, Çağlayan Belediyespor, Işıklar Belediyespor ve Susuz Belediyespor takımlarından birer yönetici katıldı.Toplantıda ilk olarak konuşan ASKF Başkanı Orhan Küçüksağrıcı, 'Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Bir sezonu geride bıraktık. Yapacağımız sadece 5 maç kaldı. Oynanacak olan [&hellip]

Afyonkarahisar ASKF toplantı salonunda 1. Amatör Lig Play-Off Grubu istişare ve fikstür belirleme toplantısı yapıldı. Yapılan toplantıya Akcinspor, Akören Belediyespor, Ballık Gençlikspor, Çağlayan Belediyespor, Işıklar Belediyespor ve Susuz Belediyespor takımlarından birer yönetici katıldı.
Toplantıda ilk olarak konuşan ASKF Başkanı Orhan Küçüksağrıcı, “Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Bir sezonu geride bıraktık. Yapacağımız sadece 5 maç kaldı. Oynanacak olan bu 5 maçta da oyuncularımızın sakatlanmadan, kırmızı ve sarı kart görmeden maçlarını tamamlamalarını temenni ediyoruz. İnşallah maçlarımız dostluk kardeşlik çerçevesinde geçmesi temennisiyle kuramız hayırlı olsun” dedi.
Başkan Küçüksağrıcı’nın konuşmasından sonra takımlara ligin başlama tarihi soruldu. Takımlar “Gelecek hafta başlasın, ara uzamasın” dedi ve 6-7 Şubat haftasında Play-Off Grubu’nun başlaması planlandı. Tarihin belirlenmesinden sonra da fikstür çekimine geçildi. Fikstür çekiminde 1. Akören Belediyespor, 2. Işıklar Belediyespor, 3. Çağlayan Belediyespor, 4. Akcinspor, 5. Ballık Gençlikspor ve 6. Susuz Belediyespor oldu.
İLK HAFTA MÜSABALARI BELİRLENDİ
Bu sırala sonrasında ilk hafta müsabakalarında Susuz Belediyespor ile Akören Belediyespor, Ballık Gençlikspor’la Işıklar Belediyespor ve Akcinspor’la da Çağlayan Belediyespor karşı karşıya gelecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme