• Haberler
  • Spor
  • Play-Off takımları belli oldu – Kocatepe Gazetesi

Play-Off takımları belli oldu – Kocatepe Gazetesi

1. Amatör Lig A ve B Grubu'nda tamamlanan ligin ardından Play-Off oynayacak takımlar belli oldu. A Grubu'nda Susuz Belediyespor, Ballık Gençlikspor ve Akcin Belediyespor Play-Off oynamaya hak kazanan takımlar oldu. B Grubu'nda Işıklar Belediyespor, Çağlayan Belediyespor ve Akören Belediyespor Play-Off oynayacak takımlar olurken Play-Off maçlarının oynanacağı tarih ilerleyen günlerde açıklanacak.LİGE VEDA EDENLERLigin bitimine 2 hafta [&hellip]

1. Amatör Lig A ve B Grubu’nda tamamlanan ligin ardından Play-Off oynayacak takımlar belli oldu. A Grubu’nda Susuz Belediyespor, Ballık Gençlikspor ve Akcin Belediyespor Play-Off oynamaya hak kazanan takımlar oldu. B Grubu’nda Işıklar Belediyespor, Çağlayan Belediyespor ve Akören Belediyespor Play-Off oynayacak takımlar olurken Play-Off maçlarının oynanacağı tarih ilerleyen günlerde açıklanacak.
LİGE VEDA EDENLER
Ligin bitimine 2 hafta kala ligden çekilen Beyyazı Belediyespor B Grubu’nda 1. Amatör Lige veda eden ekip oldu. A Grubu’nda ise ligin ve oynadığı maçın son dakikasında lige veda eden ekip ise Ahmetpaşaspor oldu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme