'Play-Off hedefimize ulaşacağız'

AFJET Afyonspor'un 1-1 eşitlikle tamamlanan Anagold 24Erzincanspor maçı sonrasında açıklama yapan Teknik Direktör Özgür Zengin, 'Taraftarlarımız ve camiamız merak etmesin. Ligin henüz üçte birlik bölümü tamamlandı. 36 maçlık maraton sonunda Play-Off hedefimize ulaşacağız.' dedi   Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor, evinde konuk ettiği Anagol 24Erzincanspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından [&hellip]

AFJET Afyonspor’un 1-1 eşitlikle tamamlanan Anagold 24Erzincanspor maçı sonrasında açıklama yapan Teknik Direktör Özgür Zengin, “Taraftarlarımız ve camiamız merak etmesin. Ligin henüz üçte birlik bölümü tamamlandı.
36 maçlık maraton sonunda Play-Off hedefimize ulaşacağız.” dedi

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, evinde konuk ettiği Anagol 24Erzincanspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından açıklama yapan AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Özgür Zengin, Play –Off hedefine ulaşacaklarını aktardı.
AFJET Afyonspor’da Yönetim Kurulu’nun ligin başlamasından 3 gün, Teknik heyetin ise ligin başlamasından 2 gün önce göreve geldiğini hatırlatan Özgür Zengin, “Şu ana kadar 12 maçta 17 puan topladık. Bu 12 maçta, 1,5 puan ortalaması yakaladık ki böyle devam etmesi durumunda geçen sezonun play-off puanını geçiyoruz. Geçen sezon bu takım ilk devreyi 22 puanla tamamladı. Bu sezon daha altı maçımız var ve altıncı sıradaki takımla aramızda iki puan fark var. İlk devre için hedefimiz minimum 26-27 puanda bitirmek.” dedi.
“YÖNETİMİMİZ MÜTHİŞ
ÖZVERİ İLE ÇALIŞARAK
TÜM GÖREVLERİ YAPIYOR”
Yönetim Kurulu’nun üzerine düşen tüm görevleri fazlasıyla yaptığını kaydeden Teknik Adam Zengin, “Futbolda kadro istikrarını yakalayıp bu kadar kısa sürede Play-Off’lara oynamak çok kolay değil. Kadromuzda oynattığımız 18, 19, 20 yaşlarında dört oyuncumuz var. Yarışırken aynı zamanda kulübün geleceğine de yatırım yapıyoruz. Bu zorlu koronavirüs sürecinde, Yönetimimiz şu ana kadar müthiş bir özveri ile çalışarak üzerine düşen tüm görevleri fazlasıyla yapıyor. Antrenman bilimi yüklenme prensiplerine bakacak olursak ilk 10 haftadan sonra bu düşüşü yaşayan onlarca takım var. Bu düşüş, üç hatta dört hafta sürebiliyor. 3 puanlı sistemde daha önce yakaladığımız seriyi Urfa maçıyla birlikte tekrar sürdürmeyi hedefliyoruz. Geçen hafta oynadığımız Maraş maçındaki kötü futbolumuz kabul edilemez. Oyuncularım ve teknik ekip olarak bizler bunun farkındayız.” ifadelerini kullandı.
“KAYBEDEBİLİRDİK DE
BU ÖNEMLİ DEĞİL”
Erzincan maçında oynanan oyundan memnun olduğunu aktaran Zengin, “Erzincan, geçen sene şampiyon olmuş, kadro istikrarını koruyarak nokta transferlerle sezon hazırlık sürecini iyi geçirmiş, grubumuzdaki en iyi takımlardan biri. Takımımız mücadele olarak iyi bir müsabaka oynadı. Özellikle 4-5 net pozisyonun olduğu ikinci yarıdaki futbol ve mücadeleden çok memnunum. Kaybedebilirdik de bu önemli değil. Oyuncularımın her maçta bu oyun karakterini ortaya koymaları çok daha önemli diye düşünüyorum. Taraftarlarımız ve camiamız merak etmesin. Ligin henüz üçte birlik bölümü tamamlandı. 36 maçlık maraton sonunda Play-Off hedefimize ulaşacağız.” ifadelerine yer verdi. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme