Planlanandan bir yıl önce bitirildi

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile birlikte AK Parti Afyonkarahisar milletvekilleri tarafından dini ve resmi bayramlarda geleneksel olarak Afyonkarahisarlılara verilen müjdeler arasında yer alan Sandıklı Hamamçayı Islahı ve Taşkın Koruma Projesi tamamlandı 2010 yılı Ramazan Bayramında verilen 5 müjde arasında yer alan ve önemli termal turizm merkezlerinden biri olan Sandıklı Hüdai [&hellip]

Planlanandan bir yıl önce bitirildi

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile birlikte AK Parti Afyonkarahisar milletvekilleri tarafından dini ve resmi bayramlarda geleneksel olarak Afyonkarahisarlılara verilen müjdeler arasında yer alan Sandıklı Hamamçayı Islahı ve Taşkın Koruma Projesi tamamlandı

2010 yılı Ramazan Bayramında verilen 5 müjde arasında yer alan ve önemli termal turizm merkezlerinden biri olan Sandıklı Hüdai Kaplıcasındaki Hamamçayı Islahı ve Taşkın Koruma Projesi yaklaşık bir yıl önce bitirilerek bir müjde daha hayata geçirildi.
Yapımına geçtiğimiz Eylül ayında başlanılan ve 2012 yılı Haziran ayında tamamlanması hedeflenen proje, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun girişimiyle ek ödenek sağlanarak daha erken tamamlandı ve Sandıklı halkı başta olmak üzere Hüdai Kaplıcaları’nı ziyarete gelen vatandaşların hizmetine sunuldu.
790 metre U kesitli betonarme kanal, 5 adet köprü ile duvar ve köprü korkuluklarının yer aldığı taşkın koruma tesisi yaklaşık 2,5 milyon TL’ye mal edildi.
Ayrıca Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun Sandıklı halkına yeni bir müjdesi olan Sandıklı Yunus Emre Mahallesi Taşkın Koruma Tesisi’nin ihalesi de geçtiğimiz günlerde yapıldı. Yunus Emre Mahallesi’nin taşkınlardan korunması gayesiyle Akkaya Deresi ile Çanlı Deresi’nde yapılacak olan ve yaklaşık 2400 m uzunluğu bulunan tesis 2 milyon 824 bin TL bedelle ihale edildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme