Piyasaya sahte para sürenler cezaevinde

İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar neticesinde mağdurun elinde bulunan koyunların sahte 3 bin 600 TL para verilerek dolandırılması olayıyla ilgili faili meçhul şahsın yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalar sonucu sahte parayı piyasaya süren 5 kişilik şebeke üyelerinin büyük ve küçükbaş hayvanları piyasa değerlerinin üzerlerinde sahte paralar ile satın aldıkları ve bu hayvanları da [&hellip]

İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar neticesinde; mağdurun elinde bulunan koyunların sahte 3 bin 600 TL para verilerek dolandırılması olayıyla ilgili faili meçhul şahsın yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalar sonucu sahte parayı piyasaya süren 5 kişilik şebeke üyelerinin büyük ve küçükbaş hayvanları piyasa değerlerinin üzerlerinde sahte paralar ile satın aldıkları ve bu hayvanları da başka şahıslara değerlerinin altında satarak sahte paraları gerçek paralar ile değiştirdikleri tespit edildi.
Şahısların yakalanmasına yönelik yapılan operasyon  neticesinde yapılan ev ve araç aramasında 45 bin 500 Euro, üzerinde geçersiz ibaresi bulunan sahte para, 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
Operasyon neticesinde yakalanan 5 şüpheli şahıs adli mercilere sevk edilirken, sorgulamalar neticesinde 3 şüpheli şahıs çıkarıldıkları mahkemelerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bakmadan Geçme