• Haberler
  • Genel
  • Piyango biletine ŞAMPİYONA resmi – Kocatepe Gazetesi

Piyango biletine ŞAMPİYONA resmi – Kocatepe Gazetesi

Dünya Motokros Şampiyonası’nın (MXGP TURKEY) Türkiye ayağı ikinci kez Afyonkarahisar’da düzenlenecek. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Afyonkarahisar Valiliği ve Afyonkarahisar Belediyesi’nin desteği ile bu yıl 6-7-8 Eylül tarihlerinde Afyon Motor Sporları Merkezi’nde gerçekleştirilecek organizasyona MXGP, MX2, Dünya Kadınlar ve Avrupa Şampiyonaları’na fabrika takımlarının ünlü sporcularının yanı sıra yüzlerce yabancı yarışçı katılacak.Bu turnuvanın tanıtımı açısından önemli bir gelişme yaşandı. [&hellip]

Dünya Motokros Şampiyonası’nın (MXGP TURKEY) Türkiye ayağı ikinci kez Afyonkarahisar’da düzenlenecek. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Afyonkarahisar Valiliği ve Afyonkarahisar Belediyesi’nin desteği ile bu yıl 6-7-8 Eylül tarihlerinde Afyon Motor Sporları Merkezi’nde gerçekleştirilecek organizasyona MXGP, MX2, Dünya Kadınlar ve Avrupa Şampiyonaları’na fabrika takımlarının ünlü sporcularının yanı sıra yüzlerce yabancı yarışçı katılacak.
Bu turnuvanın tanıtımı açısından önemli bir gelişme yaşandı. Yaşanan gelişme ise Milli Piyango tarafından 19 Temmuz’da yapılacak olan çekilişte kullanılacak olan biletlere Afyonkarahisar’da gerçekleşecek olan Dünya Motokros Şampiyonası’nın resmi basıldı.

Bakmadan Geçme