Pide Keyfi tanıtımı sona erdi

Zeyland Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nin 31 Ocak-03 Şubat tarihleri arasında düzenlediği 'Pide Keyfi' Tanıtım Günü kampanyası Afyonkarahisarlıların yoğun ilgisiyle karşılandı Dört gün süren kampanya kapsamında sınırsız olarak pide çeşitlerinden ikram edildi. Özenle hazırlanan ve merdane ile incecik açılan, kuşbaşılı, kıymalı, kaşarlı ve daha birçok pide çeşidinin yapıldığı organizasyonda, çalışan personelin güler yüzlü hizmeti ve o [&hellip]

Pide Keyfi tanıtımı sona erdi

Zeyland Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nin 31 Ocak-03 Şubat tarihleri arasında düzenlediği ‘Pide Keyfi’ Tanıtım Günü kampanyası Afyonkarahisarlıların yoğun ilgisiyle karşılandı

Dört gün süren kampanya kapsamında sınırsız olarak pide çeşitlerinden ikram edildi. Özenle hazırlanan ve merdane ile incecik açılan, kuşbaşılı, kıymalı, kaşarlı ve daha birçok pide çeşidinin yapıldığı organizasyonda, çalışan personelin güler yüzlü hizmeti ve o yoğunluğa rağmen hizmetin aksamamasından dolayı müşteriler memnuniyetlerini dile getirerek, teşekkürlerini iletti.
Afyonkarahisar halkının yoğun ilgi gösterdiği kampanya süresince Afyonkarahisar’daki çeşitli kurum ve kuruluşlar da kampanyadan yararlanma fırsatı buldu. Bankacıların, Belediye personellerinin, AKÜ personellerinin, ilaç mümessillerinin, Maliye ve SSK çalışanlarının, Organize Sanayi esnafının, Mavi Hastane, Park Hastanesi ve Fuar Hastanesi personellerinin, öğretmenlerin ve Çocuk Esirgeme Kurumu’ndaki çocuk gruplarının, Polis Okulu personelinin, Afyonkarahisar’daki derneklerin, basın mensuplarının ve daha birçok kişinin ağırlandığı Pidekeyfi tanıtımı sona erdi.
Zeyland Alışveriş Merkezi Halka İlişkiler Sorumlusu Şehriban Koluaçık, kurum olarak müşteri memnuniyetinin sağlanmasına büyük önem verdiklerini belirterek, bu kapsamda bu tür organizasyonların devam edeceğini söyledi.

Bakmadan Geçme