PFDK Açıkladı O Yöneticiye 5 Maç Ceza

Pazartesi günü oynanan Afyonspor – İskenderunspor maçında Afyonsporlu futbolculara hakaret ederek saldıran İskenredunspor A.Ş. görevlisi için karar belli oldu.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
PFDK Açıkladı O Yöneticiye 5 Maç Ceza

TFF 2’inci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Afyonspor, 09.09.2024 Pazartesi günü Kocatepe Spor Kompleksi’nde bulunan Zafer Stadyumu’nda İskenderunspor’u ağırlamıştı. İlk yarıyı önde tamamlayan Afyonspor, 2’inci yarıda kalesinde gördüğü 2 golle karşılaşmadan 2 –  1 mağlup ayrıldı.

Zaman zaman gerginliğin yaşandığı maçın son düdüğü ile beraber İskenderunspor’da görevli Taha Yağız Baysal Afyonspor’lu futbolcuların yanına kadar giderek hakaret etmiş ve saldırmıştı. Polisin ve tarafların araya girmesi ile yatıştırılan olay sonrası hakem kırmızı kart göstermiş ve Baysal Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK)’na sevk edilmişti.

PFDK yaptığı açıklamada Taha Yağız Baysal’a; Futbol Disiplin Talimatı’nın 44/1 – C, 35/4 ve 10/2 maddeleri uyarınca 5 maç boyunca soyunma odasına ve yedekler kulübesine girişini yasaklayarak 13 bin 500 TL para cezası verdi.

Bakmadan Geçme