'Peygamberimizin Hayatını Örnek Almalıyız'

Mevlid Kandili Özel Programı, Özerler Camii'nde, dualarla idrak edildi. İl Müftü Yardımcısı Harun Küçük, programda verdiği vaazda, Hz. Peygamberin (S.A.V) hayatının örnek alınması gerektiğini vurguladı.

“Mevlid Kandili” dolayısıyla Hz. Peygamber (S.A.V), bütün camilerde Kur'an-ı Kerim tilaveti, kasideler, ilahiler, sohbet, dua ve salâvat-ı şerifeler ile anıldı.

'Peygamberimizin Hayatını Örnek Almalıyız'

Özerler Camii'nde düzenlenen özel program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Mevlid-i Şerif ve kasidelerin okunmasıyla devam etti. İl Müftü Yardımcısı Harun Küçük, "Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası" konulu vaaz verdi. Küçük, vaazında şu ifadelere yer verdi. “Hz. Peygamber (S.A.V) gibi şahsiyetimizi imanla inşa edelim, O'nun gibi zalimin karşısında mazlumun yanında olalım, O'nun gibi iyiliği yayalım kötülüğe engel olalım, O'nun gibi merhameti kuşanalım öfkemizi kontrol edelim, O'nun gibi helale koşalım haramdan sakınalım. Hz. Peygamberin (S.A.V), örnek hayatını yaşamımıza aktarmayı gaye edinmeliyiz.” dedi. Namaz sonrası yapılan dua ve ikramlar ile Mevlid Kandili

'Peygamberimizin Hayatını Örnek Almalıyız' programı sona erdi.

Bakmadan Geçme