Peygamber Efendimiz (SAV), insanlığa örnek

Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajda, Peygamber Efendimiz’in (Sallahu Aleyhi ve Sellem) tüm insanlığa örnek olduğunu belirtti. Vali Yıldırım, “İnsanlığı hidayete ulaştırmak için rehber olarak gönderilen Sevgili Peygamberimiz, hayatı boyunca insanları doğruluğa, iyiliğe, yardımlaşma ve dayanışmaya teşvik etmiştir. Aynı zamanda Peygamber Efendimiz (SAV) tüm insanlığı güzel ahlak, merhamet ve huzurla buluşturmuş [&hellip]

Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajda, Peygamber Efendimiz’in (Sallahu Aleyhi ve Sellem) tüm insanlığa örnek olduğunu belirtti. Vali Yıldırım, “İnsanlığı hidayete ulaştırmak için rehber olarak gönderilen Sevgili Peygamberimiz, hayatı boyunca insanları doğruluğa, iyiliğe, yardımlaşma ve dayanışmaya teşvik etmiştir. Aynı zamanda Peygamber Efendimiz (SAV) tüm insanlığı güzel ahlak, merhamet ve huzurla buluşturmuş; barışı, hoşgörüyü, şefkati, adaleti, emanete sahip çıkması ve doğruluğu ile tüm insanlığa güzel bir örnek olmuştur” dedi.
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kutlu Doğum haftası dolayısıyla bir mesajı yayınladı. Çoban, ” Nübüvvet silsilesinin son halkası olarak dünyayı şereflendiren Peygamber  Müjdeleyici ve uyarıcı olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’e (S.A.V.) ümmet olmanın ve bu özel haftaya ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Başkan Burhanettin Çoban, mesajında ayrıca şu ifadelere yer verdi: “Peygamberimizi okumaya ve anlamaya, O’nun engin sevgi ve hoşgörüsüne, her biri ayrı bir hakikat taşıyan sözlerine, kısacası onun rehberliğine olan ihtiyacımız her zamankinden fazladır. Şimdi bize düşen, O’nu anmaktan ziyade anlamak ve hayatımızı O’nun öğretilerine göre dizayn etmektir. Bu vesileyle tüm İslam Âleminin ve hemşerilerimin Kutlu Doğum Haftası’nı kutlar, bu özel haftanın hayırlara vesile olmasını Yüce Mevla’dan niyaz ederim” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme