• Haberler
  • Genel
  • Petrol ofisinin Afyon tanıtımı 21 Haziran’da

Petrol ofisinin Afyon tanıtımı 21 Haziran’da

Petrol Ofisi 'Roadshow 2012' ile Yeni Ürünlerini 21 Haziran'da Afyon'da tanıtacak. Petrol Ofisi, binek ve ağır vasıta sürücülerine özel olarak 7 Haziran – 16 Temmuz 2012 tarihleri arasında düzenleyeceği 'Petrol Ofisi Roadshow 2012'ile 6 hafta boyunca Dizel Akaryakıt Ürünü yeni Prodizel’i ve MAXIMUS Dizel Motor Yağı Ailesi'ni tanıtacak 38 İlde yaklaşık 6 hafta sürecek roadshow [&hellip]

Petrol ofisinin Afyon tanıtımı 21 Haziran'da

Petrol Ofisi “Roadshow 2012” ile Yeni Ürünlerini 21 Haziran’da Afyon’da tanıtacak. Petrol Ofisi, binek ve ağır vasıta sürücülerine özel olarak 7 Haziran – 16 Temmuz 2012 tarihleri arasında düzenleyeceği “Petrol Ofisi Roadshow 2012”ile 6 hafta boyunca Dizel Akaryakıt Ürünü yeni Prodizel’i ve MAXIMUS Dizel Motor Yağı Ailesi’ni tanıtacak

38 İlde yaklaşık 6 hafta sürecek roadshow kapsamında bir Petrol Ofisi tırı ve 5 ayrı Petrol Ofisi aracı, belirli kamyon garajları, kamyon kooperatifleri ve minibüs toplanma alanlarını ziyaret ederek, binek ve ağır vasıta sürücülerine Petrol Ofisi Dizel Akaryakıt Ürünü yeni Prodizel ile MAXIMUS 10W-40 Dizel Motor Yağı Ailesi’ni bire bir tanıtacak.
Toplamda 35 bin sürücüye ulaşılması hedeflenen roadshow programında interaktif etkinliklerle sürücülerin hem eğitim programlarına hem de çeşitli eğlencelere katılımları da sağlanacak.
Petrol Ofisi’nin, yüzde 4’e varan yakıt tasarrufu sağlayan Dizel Akaryakıt Ürünü yeni prodizel ile eksiltmeyi yüzde 50’ye kadar azaltan özel formüllü MAXIMUS 10W-40 Dizel Motor Yağı Ailesi’ni binek ve ağır vasıta sürücülerine bire bir tanıtmak amacıyla düzenlediği Petrol Ofisi Roadshow 2012, Türkiye turuna başladı. Aralarında İzmit, Eskişehir, Kütahya, Balıkesir, Manisa, Denizli, Afyon, Isparta, Hatay, Gaziantep, Kayseri ve Bolu gibi birçok ilin bulunduğu roadshow sırasında, sürücülerin daha verimli araç kullanmalarını sağlayacak Petrol Ofisi ürünleri hakkında bilgilendirme yapılırken bir yandan da tavladan futbola kadar çeşitli oyunlar ve interaktif eğlence programları düzenlenecek. 21 Haziran’da Afyon Taşıyıcılar Kooperatifi’nde gerçekleştirilecek etkinliğe katılanlar, Petrol Ofisi’nin Dizel Akaryakıt Ürünü yeni Prodizel ve MAXIMUS 10W-40 Dizel Motor Yağı sayesinde araç ve yakıt kullanımında gelinen son teknolojileri ve tasarruf noktaları hakkındaki püf noktalarını öğrenecekler. Roadshow kapsamında toplam 18.000 kilometre yol kat edilmesi hedeflenirken, yaklaşık 6 hafta sürecek etkinlikte toplamda 35 bin sürücüyle bire bir temas kurulması amaçlanıyor. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme