• Haberler
  • Genel
  • Personele Netcad eğitimi verildi – Kocatepe Gazetesi

Personele Netcad eğitimi verildi – Kocatepe Gazetesi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hüseyin Arap, il müdürlüğü personeline Netcad eğitimi verildiğini söyledi Zafer Kalkınma Ajansı 2014 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nde görevli 20 personele yönelik “Netcad” eğitim semineri düzenlendi. Düzenlenen eğitim seminerinde personele Netcad temel eğitimi, arazi toplulaştırma ve damla sulama sertifika eğitim konularında bilgiler verildi.“KURUMLARLA [&hellip]

Personele Netcad eğitimi verildi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hüseyin Arap, il müdürlüğü personeline Netcad eğitimi verildiğini söyledi

Zafer Kalkınma Ajansı 2014 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nde görevli 20 personele yönelik “Netcad” eğitim semineri düzenlendi. Düzenlenen eğitim seminerinde personele Netcad temel eğitimi, arazi toplulaştırma ve damla sulama sertifika eğitim konularında bilgiler verildi.
“KURUMLARLA VERİ
PAYLAŞIMI ARTACAK”
Eğitim sonucu kurumda verimliliğin artacağını ifade eden Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hüseyin Arap, “Bu projenin uygulanması sonucunda; Damla sulama ve toplulaştırma projelerinin daha hızlı hayata geçirilmesi ile birlikte, tarımda ekonomik girdi kullanımı hemde tarımsal üretimde çeşitlilik ve artış sağlanacaktır. Bunların yanında Netcad programlarını kullanma becerisi elde edecek olan personelimiz vasıtasıyla kurumumuzda verimlilik artacak, diğer kurumlarla veri paylaşımı artacaktır. Ayrıca teknik faaliyetlerimizin hazırlanması, uygulanması ve tamamlanması aşamalarında İl Müdürlüğümüz Kalkınma Ajansı destek programlarına katılımda proje tecrübesi kazanacaktır.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme