Personele Aile Hekimliği hizmeti – Kocatepe Gazetesi

Afyon Kocatepe Hastanesi’nde sağlık hizmetlerinin daha fazla kişiye ulaşması, daha hızlı ve daha kaliteli hizmet alınmasını sağlamak amacıyla AKÜ’deki tüm personelin başvurabileceği ayrı bir aile hekimliği polikliniği hizmet vermeye başlandı.AKÜ tarafından personele ilişkin yapılan açıklamada “Aile hekimliği polikliniğimize her türlü şikayetle gelebilir, muayene, tetkik, danışmanlık hizmeti, yılık sağlık taraması yaptırmak için başvurabilirsiniz. Ayrıca ön değerlendirme [&hellip]

Afyon Kocatepe Hastanesi’nde sağlık hizmetlerinin daha fazla kişiye ulaşması, daha hızlı ve daha kaliteli hizmet alınmasını sağlamak amacıyla AKÜ’deki tüm personelin başvurabileceği ayrı bir aile hekimliği polikliniği hizmet vermeye başlandı.
AKÜ tarafından personele ilişkin yapılan açıklamada “Aile hekimliği polikliniğimize her türlü şikayetle gelebilir, muayene, tetkik, danışmanlık hizmeti, yılık sağlık taraması yaptırmak için başvurabilirsiniz. Ayrıca ön değerlendirme ve muayeneden sonra hastalığınız ile ilgili olan diğer branş hekimlerine sevk işlemi de aile hekimliği polikliniği tarafından yürütülecektir” denildi.

Bakmadan Geçme