• Haberler
  • Genel
  • Personelden Çoban’a çiçek jesti – Kocatepe Gazetesi

Personelden Çoban’a çiçek jesti – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Belediye personelini ziyaret etti Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Belediye girişinde Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve çok sayıda personeli tarafından çiçeklerle karşıladı. Tek tek Belediye'nin tüm birimlerini ziyaret eden Başkan Çoban, personeline çalışmalarında kolaylıklar diledi. Çoban Afyonkarahisar Belediyesi’nin bir aile olduğunu ailenin fertleri olan personelinin mutlu gününde de acılı gününde [&hellip]

Personelden Çoban'a çiçek jesti

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Belediye personelini ziyaret etti

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Belediye girişinde Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve çok sayıda personeli tarafından çiçeklerle karşıladı.
Tek tek Belediye’nin tüm birimlerini ziyaret eden Başkan Çoban, personeline çalışmalarında kolaylıklar diledi. Çoban Afyonkarahisar Belediyesi’nin bir aile olduğunu ailenin fertleri olan personelinin mutlu gününde de acılı gününde yanlarında olmaya azami gayret gösterdiğinin altını çizerek ilgilerinden dolayı teşekkür etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

AK PARTİLİLER YÜRÜYECEK
Adalet ve Kalkınma Partisi, bugün saat 14’te Atatürk Stadı önünden yürüyüşe başlayacak. Yürüyüşün ismi “Demokrasi ve Sevgi Yürüyüşü” olarak belirlendi.

Bakmadan Geçme