Performans güzel ama hatalar kaybettirdi

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Afyon Belediyespor basketbol takımı evinde 8. hafta maçında Darüşşafa Tekfen'i (DAÇKA) konuk etti. Maça hızlı başlayan DAÇKA olurken 5 dakikada 15-8 üstünlüğü ele aldı. İlk çeyreğin sonuna kadar da üstünlüğünü koruyan DAÇKA 21-18 ilk çeyreği aldı.İkinci çeyrekte de üstünlüğünü sürdüren DAÇKA yine ilk dakikayı önde götürdü. 37-31 devam eden [&hellip]

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor basketbol takımı evinde 8. hafta maçında Darüşşafa Tekfen’i (DAÇKA) konuk etti. Maça hızlı başlayan DAÇKA olurken 5 dakikada 15-8 üstünlüğü ele aldı. İlk çeyreğin sonuna kadar da üstünlüğünü koruyan DAÇKA 21-18 ilk çeyreği aldı.
İkinci çeyrekte de üstünlüğünü sürdüren DAÇKA yine ilk dakikayı önde götürdü. 37-31 devam eden ikinci çeyreğin son dakikasına 43-42’lik skorla girildi. 1 sayı farkla son dakikaya girilen ikinci çeyrekte DAÇKA farkı artırdı ve ilk yarı 50-47 tamamlandı.
Üçüncü çeyreğe de etkili başlayan yine DAÇKA oldu. 11 sayı farkı yakalayan DAÇKA ilk 4 dakikayı iyi değerlendirdi. 66-55 ile devam üçüncü çeyrekte Afyon Belediye hızını artırdı ve farkı 7 sayıya indirmeyi başardı. Üçüncü çeyrek 9 sayı farkla 71-62 DAÇKA üstünlüğü ile tamamlandı.
Son çeyrekte Afyon Belediye hızını artırdı. 3 buçuk dakika kala 81-80 önde girdi. Sonraki atakta DAÇKA tekrar öne geçti. Kovalayan Afyon Belediye son 3 dakikaya yine bir farkla 84-83 öne geçti. Son iki dakikaya DAÇKA 87-84 üstünlüğü ile girilirken McGee’den gelen 87-87 eşitliği yakaladı. Bu şekilde maçın son dakikasında karşılıklı sayılar ile girildi. Son saniyelerde atılan serbest atışlarda başarıyı yakalayan DAKÇA geriye düşmedi ve Afyon Belediye’yi 93-96 mağlup etti. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme