Pekdemir'den 2. AVM – Kocatepe Gazetesi

Pekdemir Çiftliği Alışveriş Merkezi Afyonkarahisar'daki 2. Şubesini Dumlupınar Mahallesi'nde açtı. Stadyum karşısındaki şube açılışında konuşan Pekdemir Çiftliği Yönetim Kurulu Başkanı Halil Pekdemir, Afyonkarahisar'da olmaktan mutlu olduklarını belirtti Denizli Merkezli Alışveriş Merkezi olan Pekdemir Çiftliği Alışveriş Merkezi Afyonkarahisar'daki 2. Şubesini dün açtı. Dumlupınar Mahallesi Satdyum karşısındaki 2. Şubenin açılışını Pekdemir Çiftliği Yönetim Kurulu Başkanı Halil Pekdemir, [&hellip]

Pekdemir’den 2. AVM

Pekdemir Çiftliği Alışveriş Merkezi Afyonkarahisar’daki 2. Şubesini Dumlupınar Mahallesi’nde açtı. Stadyum karşısındaki şube açılışında konuşan Pekdemir Çiftliği Yönetim Kurulu Başkanı Halil Pekdemir, Afyonkarahisar’da olmaktan mutlu olduklarını belirtti

Denizli Merkezli Alışveriş Merkezi olan Pekdemir Çiftliği Alışveriş Merkezi Afyonkarahisar’daki 2. Şubesini dün açtı. Dumlupınar Mahallesi Satdyum karşısındaki 2. Şubenin açılışını Pekdemir Çiftliği Yönetim Kurulu Başkanı Halil Pekdemir, eşi Gülseren Pekdemir ile birlikte yaptı.
Açılışta konuşan Halil Pekdemir, amaçlarının bir gün yurtdışında da şube açmak olduğunu söylerken, Afyonkarahisar ile Denizli’nin iki komşu kent olmasından öte, aynı havayı soluyan, aynı topraktan geçimini sağlayan iller olarak kardeş il olduğunu belirtti. Kendilerini Afyonlu olarak gördüklerini ifade eden Pekdemir, “Biz yüzde yüz yerli bir firmayız. Çiftçilikten geldik. Üreterek, ürettiğimizi satarak büyüdük. Genelde 93, Afyonkarahisar’da ise 2. Mağazamızı açıyoruz. Afyon merkezinde ve ilçelerimizde yeni şube açılışlarını en kısa zamanda yaparak, ucuz ve kaliteli ürünleri Afyon halkına ulaştıracağız. Sebze ve et ürünlerini kendimiz üretiyoruz. Çok iddialıyız, en lezzetli et ve sebze ürünlerini biz satıyoruz” dedi.
Türkiye’deki birçok alışveriş merkezinin yurtdışı bağlantılı olduğunu belirten Pekdemir, en büyük hayalinin bir gün yurtdışında mağaza açmak olduğunu söyledi. Pekdemir, yurtdışında bir Türk firmasının mağaza açmasının zor olduğunu ancak, bunu başarmak için gerekli planlamaları yaptıklarını, bir gün mutlaka açacaklarını sözlerine ekledi.
Konuşmanın ardından Afyonkarahisar’daki 2. Şube açılışını eşi Gülseren Pekdemir ile birlikte yapan Halil Pekdemir, açılışa gelen misafir ve müşteriler ile sohbet etti.
Açılışa çok sayıda vatandaş ile birlikte tedarikçi firma temsilcileri katıldı. Açılış öncesi ve sonrası birçok firma mağaza önünde ikramlarda bulundu. Öte yandan açılışta çocuklar için oyun alanı oluşturulerek, etkinlikler düzenlendi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme