• Haberler
  • Genel
  • Pekdemir'de hedef 10 şube – Kocatepe Gazetesi

Pekdemir'de hedef 10 şube – Kocatepe Gazetesi

Pekdemir Çiftliği Alışveriş Merkezi 91. Mağazasını Afyonkarahisar'da açtı. Perakende gıda satışı sektörünün öncü ismi Pekdemir Çiftliği Yönetim Kurulu Başkan Vekili Can Pekdemir, Afyon genelinde Haziran ayına kadar 10 şube açmayı planladıklarını söyledi. Açılışta indirimli ürünler kapışıldı İlk marketini 1979 yılında açan Pekdemir Çiftliği Alışveriş Merkezi'nin Afyonkarahisar Kasımpaşa Mahallesi Atatürk Caddesi (Maliye Kavşağı) üzerindeki şubesinin açılışında [&hellip]

Pekdemir’de hedef 10 şube

Pekdemir Çiftliği Alışveriş Merkezi 91. Mağazasını Afyonkarahisar’da açtı. Perakende gıda satışı sektörünün öncü ismi Pekdemir Çiftliği Yönetim Kurulu Başkan Vekili Can Pekdemir, Afyon genelinde Haziran ayına kadar 10 şube açmayı planladıklarını söyledi. Açılışta indirimli ürünler kapışıldı

İlk marketini 1979 yılında açan Pekdemir Çiftliği Alışveriş Merkezi’nin Afyonkarahisar Kasımpaşa Mahallesi Atatürk Caddesi (Maliye Kavşağı) üzerindeki şubesinin açılışında konuşan Can Pekdemir, Afyon’u ilk şubelerini açtıkları Denizli’den farklı görmediklerini belirtti. İlk mağazalarını 1979 yılında Denizli’de açtıklarını söyleyen Pekdemir, “Denizli’deki ilk mağazamızdan sonra 90 tane daha şube açtık. Bugün burada Afyon’da ilk mağazamızın açılışını aynı gurur ile yapıyoruz. Bugün Pekdemir ailesi olarak 2600 kişiye istihdam sağlıyoruz. Afyon’da bu yılın ortalarına doğru 10 tane mağaza açmayı planlıyoruz ve Afyon genelinde de 200 kişiye iş imkanı yaratacağız. Anadolu’nun bağrından çıkan bir şirket olarak, yüzde yüz yerli sermaye olarak bundan gurur duyuyoruz. Bizim gibi yerli sermaye birçok şirket son yıllarda hızla büyüyor. Umarım bu büyüme devam eder. Şirket anlayışı olarak yerel ürünler ve firmalarla çalışmayı benimsiyoruz. Afyon’da da yerel tedarikçilerle yerel ürünlerin satışı noktasında işbirliğimiz olacak. Denizli merkezli bir şirket olarak Afyon ile Denizli’yi bir görüyoruz. Bu iki ilin kültürü, harmanı, suyu aynı ovadan, aynı dağdan beslenen iller. Biz bir anlamda kendimizi Afyon’lu görüyoruz. Afyonluların da bizi kendilerinden görmelerini, sahip çıkmalarını ve bizimle birlikte yürümelerini istiyoruz” dedi.
Afyon’da seracılık sektöründe de faaliyetleri olduğunu belirten Can Pekdemir, ilçelerdeki şubelerinde yakın zamanda açılacağını sözlerine ekledi.
Açılışa katılan Vali Yardımcısı Sabahattin Yücel ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da yaptıkları kısa konuşmada Pekdemir Çiftliği’nin Afyon’a yaptığı yatırımlardan mutlu olduklarını ve Afyon’a değer katacağına inandıklarını ifade ettiler.
Pekdemir Çiftliği’nin Afyon şubesinin açılış kurdelesini Vali Yardımcısı Sabahattin Yücel ve Yönetim Kurulu Başkan vekili Can Pekdemir ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, birlikte kesti. Açılışa çok sayıda vatandaş ve tedarikçi firma yetkilileri katıldı. Açılıştan sonra birlikte mağaza içinde incelemelerde bulunuldu. Vatandaşlar açılış dolayısıyla yapılan indirimli ürünleri kapıştı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme