Pekdemir: Kendimizi Afyon şirketi gibi görüyoruz

Afyon'un yerel marketleri hakkında görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette konuşan ESOB Başkan Vekili Atilla Kocabaş, Pekdemir üst yönetimine, ESOB ve AFES A.Ş.'nin çalışmaları hakkında kısa bilgiler verdi.Ziyarette konuşan Pekdemir Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Can Pekdemir, Afyon'dan çok memnun olduklarını söyledi. Her gittikleri şehirde kendilerini oranın yerel işletmesi olarak gördüklerini söyleyen Pekdemir 'Biz kendimizi Afyon'un [&hellip]

Afyon’un yerel marketleri hakkında görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette konuşan ESOB Başkan Vekili Atilla Kocabaş, Pekdemir üst yönetimine, ESOB ve AFES A.Ş.’nin çalışmaları hakkında kısa bilgiler verdi.
Ziyarette konuşan Pekdemir Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Can Pekdemir, Afyon’dan çok memnun olduklarını söyledi. Her gittikleri şehirde kendilerini oranın yerel işletmesi olarak gördüklerini söyleyen Pekdemir “Biz kendimizi Afyon’un şirketi olarak görüyoruz. Sonuçta bizler de buradaki distribütörlerden alışveriş yapıyor, mağazalarımızın çeşitli eksikliklerini bu şehirden karşılıyoruz. Bizim gibi marketler dışında kalan büyük süper marketlere olağanüstü teşvikler veriliyor, vergi indiriminden tutun da alt yapıya kadar. Bizim gibi marketlere de destek verilmeli diye düşünüyorum” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme