Pazarspor Afyon plakasıyla başladı 0-3

Pazarspor, Afyonkarahisar kampı ilk hazırlık maçında Fatih Karagümrük'ü 0-3’lük skorla mağlup etti Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Pazarspor Afyonkarahisar kampında ilk hazırlık maçına çıktı. İlk maçında Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Fatih Karagümrük’le karşılaşan Rize temsilcisi Pazarspor maçı 0-3’lük skorla kazandı.Pazarspor’un ilk golünü 11. dakikada Muhammet Emre Kalkan atarken, diğer goller [&hellip]

Pazarspor Afyon plakasıyla başladı 0-3

Pazarspor, Afyonkarahisar kampı ilk hazırlık maçında Fatih Karagümrük’ü 0-3’lük skorla mağlup etti

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Pazarspor Afyonkarahisar kampında ilk hazırlık maçına çıktı. İlk maçında Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Fatih Karagümrük’le karşılaşan Rize temsilcisi Pazarspor maçı 0-3’lük skorla kazandı.
Pazarspor’un ilk golünü 11. dakikada Muhammet Emre Kalkan atarken, diğer goller de Cem Aktaş ve Mehmet Aytemiz’in ayağından geldi.
Maçtan sonra açıklama yapan Pazarspor Genel Kaptanı Doğan İnce, “Afyonkarahisar kampımız gayet iyi gidiyor. Oynadığımız ilk hazırlık maçı takımımızı görmek açısından iyi oldu ve verimli geçti. Kamp ortamımız ve yerimiz çok iyi, Afyonkarahisar kampı süresinde yapacağımız çalışmalar ile sezona daha hazır hale geleceğiz. Alınan galibiyet güzel ama skora bakmayıp rehavete kapılmıyoruz. Eksik noktalarımıza yapacağımız birkaç takviye ile çok daha iyi konuma gelip lige hazır olacağız” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme