Pazarda 'evet' rüzgarı – Kocatepe Gazetesi

Sahipata'daki Fuar Alanı'nda kurulan semt pazarında esnaf ve alışveriş yapan vatandaşları ziyaret eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal ile Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun eşi Hatice Eroğlu, Afyonkarahisarlılarla uzun uzun sohbet etti. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın eşi Emine Çoban ve AK Parti Afyonkarahisar Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk'ün katıldığı [&hellip]

Sahipata’daki Fuar Alanı’nda kurulan semt pazarında esnaf ve alışveriş yapan vatandaşları ziyaret eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal ile Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun eşi Hatice Eroğlu, Afyonkarahisarlılarla uzun uzun sohbet etti. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın eşi Emine Çoban ve AK Parti Afyonkarahisar Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk’ün katıldığı pazar ziyaretinde vatandaşlarla içtenlikle kucaklaşan Milletvekili Hatice Özkal ve Hatice Eroğlu, vatandaşın istek ve taleplerini dinledi.
Binlerce metrekarelik pazar alanını adım adım gezerek tüm esnafa iyi ve bol kazanç temennisinde bulunan Özkal ve Eroğlu, hem esnafa hem de alışveriş yapan vatandaşlara anayasa değişikliğini anlattılar. Kadın ve gençlik kolları üyelerinin broşürler dağıttığı vatandaşlara anayasa değişikliği maddeleri açıklayan Özkal, Eroğlu, Çoban ve Ertürk; Afyonkarahisarlılardan referandumda,güçlü ve lider Türkiye için ‘evet’ oyu vermelerini istediler.
Renkli görüntülerin oluştuğu pazarda Milletvekili Hatice Özkal ve Hatice Eroğlu, şeker pancarı soyarak vatandaşlara ikram etti. Hiç şeker pancarı yememiş insanlara tadına bakmaları tavsiyesinde bulunan Hatice Özkal ve Hatice Eroğlu, Teke Yöresinde sıklıkla tüketilen tirmisin tadına baktılar. Ürün satarken “gel, gel” diye bağırdıkları gibi gür sesleriyle; “evet, evet, evet, güçlü Türkiye için evet” diyerek bağıran pazarcılar, Özkal ve Eroğlu’nu tezgaha davet ettiler. Tezgahlarda pazarcılarla hatıra fotoğrafı çektiren Hatice Eroğlu ve Hatice Özkal, pazarcıların güçlü ‘evet’lerineeşlik etti.

Bakmadan Geçme