• Haberler
  • Spor
  • Payas imza töreni yapacak – Kocatepe Gazetesi

Payas imza töreni yapacak – Kocatepe Gazetesi

TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele edecek olan Payasspor, yeni sezon öncesi kamp çalışmalarını Teknik Direktör Semih Tokatlı nezaretinde sürdürüyor. Afyonkarahisar Korel Termal Otel tesislerinde sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift idman yaparak hazırlanan Payasspor’da resmi sözleşme töreni düzenlenecek.Kulüp Transfer Komitesi Başkanı Bekir Tufan 'Daha önce prensipte anlaşarak ön protokol imzaladığımız iç transferde [&hellip]

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan Payasspor, yeni sezon öncesi kamp çalışmalarını Teknik Direktör Semih Tokatlı nezaretinde sürdürüyor. Afyonkarahisar Korel Termal Otel tesislerinde sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift idman yaparak hazırlanan Payasspor’da resmi sözleşme töreni düzenlenecek.
Kulüp Transfer Komitesi Başkanı Bekir Tufan “Daha önce prensipte anlaşarak ön protokol imzaladığımız iç transferde 10, dış transferde 9 olmak üzere toplam 19 futbolcumuz ile resmi sözleşme imzalayacağız. İmza törenini de hafta sonunda yapmayı arzuluyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme