Patronun da çalışanın da gurur günü

Özerler Holding, bünyesinde 30 yıl ve üzerinde çalışan işçileri onurlandırdı. Et ve Balık Kurumu tesislerindeki ödül töreninde konuşan Özerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Yusuf Özer, 'Biz işçilerimizin hem annesi, hem babasıyız' dedi Özerler Holding, kendi bünyesinde 30 yılı aşkın çalışan emektarları ödül töreni ile kamuoyuna tanıttı. Et ve Balık Kurumu Tesisleri'ndeki törene Afyonkarahisar Valisi [&hellip]

Patronun da çalışanın da gurur günü

Özerler Holding, bünyesinde 30 yıl ve üzerinde çalışan işçileri onurlandırdı. Et ve Balık Kurumu tesislerindeki ödül töreninde konuşan Özerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Yusuf Özer, “Biz işçilerimizin hem annesi, hem babasıyız” dedi

Özerler Holding, kendi bünyesinde 30 yılı aşkın çalışan emektarları ödül töreni ile kamuoyuna tanıttı. Et ve Balık Kurumu Tesisleri’ndeki törene Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, İşadamı Yusuf Özer, Özerler Holding çalışanları ve basın mensupları katıldı.
“HEM ANA-BABA,
HEM PATRONUZ”
Törende konuşan Özerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Özer, tüm çalışanlarına teşekkür etti. Özer, “Allah hepsinden razı olsun. Hepsi pırlanta gibi. Biz de onların hem annesi hem babası, hem patronuyuz. Beraber ağlarız. Beraber güleriz. Sendika sanduka yok. Çünkü hepsinin anası-babası benim” dedi. İşadamı Mustafa Özer ise Özerler Holding’in 60 yıldır çalışma hayatına katkıda bulunduğunu, istihdam yarattığını kaydetti.
Törende şirkette 48 yıldır çalışan Hasan Baloğlu’nun yanı sıra 39 yıl çalışan Hasan İnce, 38 yıl çalışan Kerim Poyraz, 35 yıl çalışan İsmail Gaser, 34 yıl çalışan Ahmet Dönmez, Eyüp Örnekkol, Mehmet Kızar’a ve 31 yıl çalışan Şengül Efe plaket aldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme