• Haberler
  • Spor
  • Passolig olmadan maça girilemez – Kocatepe Gazetesi

Passolig olmadan maça girilemez – Kocatepe Gazetesi

AFJET Afyonspor'un Spor Toto 1. Lig'de mücadeleye başlamasıyla birlikte Passolig Kartları uygulamaya girdi. Süper Lig'de ve 1. Lig'de mücadele eden tüm takımlara olduğu gibi AFJET Afyonspor'a da zorunlu tutulan Passolig uygulamasında Passolig Kartı olmadan taraftarların stada girişi yasak. Passolig Kartı'na sahip olmayan taraftar ve seyirciler stadyuma giremediği gibi maçı da izleyemez.PEKİ PASSOLİG'E NASIL SAHİP OLUNUR?Passolig [&hellip]

AFJET Afyonspor’un Spor Toto 1. Lig’de mücadeleye başlamasıyla birlikte Passolig Kartları uygulamaya girdi. Süper Lig’de ve 1. Lig’de mücadele eden tüm takımlara olduğu gibi AFJET Afyonspor’a da zorunlu tutulan Passolig uygulamasında Passolig Kartı olmadan taraftarların stada girişi yasak. Passolig Kartı’na sahip olmayan taraftar ve seyirciler stadyuma giremediği gibi maçı da izleyemez.
PEKİ PASSOLİG’E NASIL SAHİP OLUNUR?
Passolig Kartı’na sahip olmak için internet üzerinden Passolig resmi sitesine girerek Passolig kartına başvuru yapılabilir. Ya da en basit yöntem olarak Passolig Kart satışları ve bilet satışları her hafta Pazartesi gününden itibaren maç gününe kadar Park Afyon AVM’de bulanan Store3’te yapılıyor. Vatandaş bir şekilde kart veya biletini almak için maç gününe kaldıysa o günde maç saatine kadar stadyumda bulunan gişelerden biletini veya kartını temin edebilyor.

Bakmadan Geçme