• Haberler
  • Gündem
  • Paslı’dan Kocatepe’ye ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Paslı’dan Kocatepe’ye ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Konya BYEGM İl Müdürlüğü görevinden Afyonkahisar BYEGM İl Müdürlüğü görevine atanan Cemil Paslı gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti. Kocatepe Gazetesi Sahibi Sezer Küçükkurt ile görüşen İl Müdürü Paslı, “Afyonkarahisar’ın yanı sıra Kütahya, Uşak ve Eskişehir illeride müdürlüğümüze bağlı. Çalışmalarımızı 4 ili kapsayacak şekilde gerçekleştiriceğiz. Afyonkarahisar medyasında tecrübeli arkadaşlarımızın yanı sıra genç gazetecilerinde yer alması ayrı bir [&hellip]

Konya BYEGM İl Müdürlüğü görevinden Afyonkahisar BYEGM İl Müdürlüğü görevine atanan Cemil Paslı gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti. Kocatepe Gazetesi Sahibi Sezer Küçükkurt ile görüşen İl Müdürü Paslı, “Afyonkarahisar’ın yanı sıra Kütahya, Uşak ve Eskişehir illeride müdürlüğümüze bağlı. Çalışmalarımızı 4 ili kapsayacak şekilde gerçekleştiriceğiz. Afyonkarahisar medyasında tecrübeli arkadaşlarımızın yanı sıra genç gazetecilerinde yer alması ayrı bir avantaj. Birlik ve beraberlik içerisinde görev süremiz boyunca başarılı, uyumlu ve farkındalık oluşturacak çalışmalara imza atcağımıza inanıyorum” dedi.
Kocatepe Gazetesi Sahibi Sezer Küçükkurt ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Paslı’ya görevinde başarılar diledi.

Bakmadan Geçme