• Haberler
  • Genel
  • ‘Paşa'nın Mustafa'sından iki gol üç puan 2-0

‘Paşa'nın Mustafa'sından iki gol üç puan 2-0

http://m.kocatepegazetesi.com/

Play-Off Ligi’nde ikinci hafta mücadelesinde Ahmetpaşa Belediyespor, Salarspor’u Mustafa Oğuz’un attığı iki golle geçti. 2-0

Play-Off’ta ikinci hafta maçları da tamamlandı. İkinci haftada sonucu en çok merak edilen karşılaşma Ahmetpaşa Belediyespor ile Salarspor arasında oynandı. Kıran kırana geçen bir mücadele sonrasında sahadan sevinerek ayrılan taraf Ahmetpaşaspor oldu. Ahmetpaşaspor’a galibiyeti getiren goller ikinci yarıda Mustafa Oğuz’dan geldi.
İlk yarıda gol yok
İki güçlü ekibin mücadelesinin sonucu merakla bekleniyordu. Salarspor geçen hafta Akören Belediyespor’u 3-2 mağlup etmiş ve Ahmetpaşaspor’un karşısına bu moralle çıkmıştı. Ahmetpaşaspor ise geçen hafta Köy Hizmetlerispor karşısında 1 puanı zor kurtarmıştı. Bu maça hazırlanan Ahmetpaşaspor, ne yapıp edip maçı kazanmayı kafasına koymuştu. Maçın ilk yarısı pozisyon bakımından fakir geçti. Mustafa ile Salarspor kalesine yüklenen Ahmetpaşspor, bir tülü aradığı golü bulamadı. Salarspor’da Hüseyin’le bir çok kez Ahmetpaşa Belediyespor kalesini yokladı. Ancak bu pozisyonlarda Ahmetpaşa Belediyespor’un kalecisi Mustafa başarılıydı.
Mustafa, farkını konuşturdu
Ahmetpaşa Belediyespor, ikinci yarıda rakibine oranla daha baskılı bir oyun çıkardı. Bu dakikalarda Kaleci Mesut’a büyük iş düştü. Özellikle maçta iki golün sahibi Mustafa, sert şutlarıyla Salarspor kalesinde tehlike yaratan isimlerdendi. Ahmetpaşaspor aradığı golü 60’ıncı dakikada buldu. Bu dakikada Mustafa, çok sert bir vuruşla topu Salarspor filelerine gönderdi. 1-0 Salarspor golden sonra biraz canlanarak Ahmetpaşaspor defansını daha çok rahatsız ettiler. Bu ataklardan birinde topu Mustafa yine rakibinden kaparak gelişen kontratakla topu bir kez daha filelerle buluşturan isim oldu. 2-0 Maçın geri kalan dakikalarında gol sesi çıkmazken Ahmetpaşaspor, rakibi Salarspor’u 2-0 yendi.

Bakmadan Geçme