Paşa güle oynaya Süper Lige

Play-Off Ligi’nde bu hafta Taşolukspor’la karşılaşan Yeşil Beyazlı ekip rakibini 4-1’le geçerek ligin bitimine bir hafta kala Süper Lig’e çıkmayı garantiledi. Birinci Amatör Küme play-Off Ligi’nde heyecan son hızıyla devam ediyor. Dördüncü hafta mücadelesinde Merkez 2 Nolu Saha’da Ahmetpaşaspor’la Taşoluk Belediyespor ekipleri karşı karşıya geldi. Kazanması halinde Süper Lig’e çıkmayı garantileyeceği maça Ahmetpaşaspor, hafta başından [&hellip]

Paşa güle oynaya Süper Lige

Play-Off Ligi’nde bu hafta Taşolukspor’la karşılaşan Yeşil Beyazlı ekip rakibini 4-1’le geçerek ligin bitimine bir hafta kala Süper Lig’e çıkmayı garantiledi.

Birinci Amatör Küme play-Off Ligi’nde heyecan son hızıyla devam ediyor. Dördüncü hafta mücadelesinde Merkez 2 Nolu Saha’da Ahmetpaşaspor’la Taşoluk Belediyespor ekipleri karşı karşıya geldi. Kazanması halinde Süper Lig’e çıkmayı garantileyeceği maça Ahmetpaşaspor, hafta başından bu yana yaptığı antrenmanlarla hazır olarak çıktı. Süper Lig’de mücadele etmeyi kafasına koyan Ahmetpaaşspor, geçen hafta Akören Belediyespor maçını 1-0 kaybetmişti. Son bir şans ümidiyle sahaya çıkan Taşolukspor ise bu mağlubiyetle Süper Lig umutlarını iyice yitirdi.
İlk yarı 2-0
Müsabakaya Ahmetpaşaspor, etkili başladı. Taşolukspor kalesine üst üste ataklar yapan Ahmetpaşa, aradığı golü 12. dakikada Ferhat’ın ayağından buldu. Bu golden sonra Taşolukspor biraz canlandı. Celalettin’le Ahmetpaşa defansı arasında gol arayan ekip, kaleci Mustafa’yı bir türlü geçemedi. Ahmetpaşaspor, Taşolukspor karşısındaki ikinci golünü 38’inci dakikada Yusuf’la buldu 2-0. İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı.
İkinci yarı Mustafa coştu
Ahmetpaşaspor, ikinci yarıda da ilk yarıdaki gibi etkili oyununu sürdürdü. İlk yarıyı 11 kişi kapatan Taşolukspor, ikinci yarıya Celalettin’in devre arasında kırmızı kart görmesiyle 10 kişi başladı.
Yeşil Beyazlı ekibin tecrübeli kaptanı Mustafa, ikinci yarıda attığı iki golle maçın adamı oldu. Müsabakanın ikinci devresinin il düdüğünden iki dakika sonra Ahmetpaşaspor’un golü geldi. Ahmetpaşaspor, Mustafa’nın golüyle Taşolukspor karşısında 3-0 öne geçti. 3-0 üstünlüğü yakalayan Ahmetpaşaspor, daha rahat bir oyun ortaya koydu. Taşolukspor, Ahmetpaşaspor,’un rahat oyunu karşısında 58’inci dakikada gol buldu. Taşolukspor, durumu 3-1’e getirerek yeniden umutlandı. Ancak Taşolukspor aleyhine ilerleyen dakikalar Ahmetpaşaspor’a yaradı. Maçın 90+1’inci dakikasında Mustafa Oğuz’un ayağından 4’üncü golünü buldu. 4-0 Müsabaka 4-0 Ahmetpaşaspor üstünlüğü ile sona erdi. (Kocatepe)

Celalettin, devre arasında atıldı
Taşoluk Belediyespor’lu Celalettin, ilk yarıda sarı kart gördü. Maç devre arasına girdiğinde Celalettin, sarkı kart hakkında hakemle konuşmaya gitti. Hakem, Celalettin’e bir kırmızı kart daha göstererek tecrübeli oyuncuyu oyun dışı yaptı. Bu olaydan sonra Taşoluk Belediyespor yöneticileri ve taraftarları maçın hakemine tepki gösterdi.

Paşa Süper Lig’i garantiledi
Birinci Amatör Küme Play-Off Ligi’nde dördüncü hafta mücadelesinde Taşolukspor’u 4-1 yenen Ahmetpaşaspor, gelecek yıl Süper Lig’de mücadele edecek. Play Off’larda başarılı maçlar çıkartan Yeşil Beyazlı ekip rakibini yenerek Süper Lig’e çıkmaya hak kazandı. Ligin bitimine bir hafta kala rahatlayan ve Süper Lig’e çıkma başarısı göstererek emeline ulaşan Ahmetpaşaspor’lu futbolcular Taşoluksğpor’un son düdüğüyle büyük sevinç yaşadılar. Birbirlerine sarılan futbolcular, tezahüratlar atarak Süper Lig’e çıkmanın keyfini çıkardılar.

Bakmadan Geçme