• Haberler
  • Gündem
  • 'Partimizin kapısı herkese açık' – Kocatepe Gazetesi

'Partimizin kapısı herkese açık' – Kocatepe Gazetesi

AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Halk Günü'nde vatandaşlarla buluştu. Yurdunuseven, Şeker Fabrikası işçilerinin, Afyonkarahisar Belediyesi Veteriner İşleri personelinin, AK Parti Işıklar Belde Başkanı Mustafa Türkan'ın talep ve sorunlarını dinleyen Yurdunuseven, 'Partimizin kapısı her vatandaşımıza açıktır. Bizler her fırsatta vatandaşlarla iç içe olmayı ve meselelerine birlikte çözüm getirmeyi benimseyen bir yönetim anlayışına sahibiz. Bu güne [&hellip]

AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Halk Günü’nde vatandaşlarla buluştu. Yurdunuseven, Şeker Fabrikası işçilerinin, Afyonkarahisar Belediyesi Veteriner İşleri personelinin, AK Parti Işıklar Belde Başkanı Mustafa Türkan’ın talep ve sorunlarını dinleyen Yurdunuseven, “Partimizin kapısı her vatandaşımıza açıktır. Bizler her fırsatta vatandaşlarla iç içe olmayı ve meselelerine birlikte çözüm getirmeyi benimseyen bir yönetim anlayışına sahibiz. Bu güne kadar Partimizi arayarak randevu talep eden kimseyi geri çevirmedik, çevirmeyiz. Bizler sadece sorunu olan insanları değil, herkesi kabul ediyoruz” dedi.
HAFTADA 3 GÜN
“Göreve geldiğimiz günden bu yana 3,5 yıldır her hafta Salı, Perşembe ve Cumartesi günlerini halka ayırıyoruz” diye konuşan Yurdunuseven, “Görevimiz boyunca buna devam edeceğiz. Herkese kapımızı sonuna kadar açtık” ifadelerini kullandı.
GENEL MERKEZ’E İLETİLECEK
Öte yandan 130 personeli olan Şeker Fabrikasının çalışanları, taşeron işçilere verilen kadronun kendilerine de verilmesini istedi. Çalışanları dinleyen AK Parti İl Başkanı Yurdunuseven de talepleri Genel Merkez’e ileteceklerini söyledi. Yurdunuseven, “Umuyoruz sizler de en kısa sürede kadroya geçersiniz. Sizlerin de taşeron işçiler gibi kadro almanızı arzu ediyoruz. Ancak şahsi olarak düşüncem kademe kademe olacağı görüşündeyim” dedi.

Bakmadan Geçme