Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Parti içi eleştiriler televizyon kanallarında yapılmamalı”

CHP eski İl Başkanı

CHP eski İl Başkanı Mehmet Kemal Demirkırkan, mevcut İl Başkanı Nevzat Ercan’ın açıklamalarına cevap vererek, “Ercan’ın hakkımda sarf ettiği iddiaları kabul etmiyorum. Ciddi bir komplo teorisi var. Parti içi eleştiriler televizyon kanalında ve
sosyal medyada yapılmamalı” dedi

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar eski İl Başkanı Kemal Demirkırkan, CHP İl Başkanı Nevzat Ercan’ın kendisine yönelik eleştirilerine cevap verdi.
“İDDİALARI KABUL ETMİYORUM”
CHP İl Başkanı Ercan’ın geçtiğimiz günlerde bir televizyon kanalında yaptığı açıklamada şahsını hedef alan sözleri üzerine cevap hakkını kullandığını kaydeden Demirkırkan “Ciddi bir komplo teorisi var. Bu iddiaların hiçbirisini kabul etmiyorum. Bu söylenenler bizlere yakışmıyor. Bizim yoldaşlık kültürümüzde bunlar yoktur.” dedi.
“DANIŞMA KURULU’NUN TOPLANMASINI TALEP ETTİK”
CHP’ye uzun dönem emek verdiğini belirten Demirkırkan, “Benim siyaset anlayışımı tartışmak yada yapılanları televizyon önünde konuşmak kimsenin harcı değil, hakkı da değil. Parti içi eleştiriler televizyon kanalında ve sosyal medyada yapılmamalı. İl Başkanı Nevzat Ercan’a İl Danışma Kurulunu toplama çağrısı yapmıştık. Bu çağrımızdaki amacımız kavgalı eve kimse kız vermez. Sorunlarımızı konuşarak çözebiliriz. Partimizin içinde bulunduğu durumu tartışacağımız yerler televizyon kanalları değil, danışma kurullarıdır demekti. Çevremizde bulunan tüm CHP örgütleri Danışma kurullarını yaptı. Dün hep eleştirdiğimiz tek adam rejimiyle yönetiliyor dediğimiz, demokrasiden nasibini almamış dediğimiz, il başkanları seçimle gelmiyor dediğimiz AKP bile 86. İl Danışma kurulunu yaptı. Büyümek, iktidara ulaşmak için el ele vermemiz gerekiyor. Afyonkarahisar’da 50.000’lere düşen oyumuzu artırmak için herkese ihtiyacımız var. Kimseyi dışlamadan, ötekileştirmeden yola devam etmeliyiz.” ifadelerini kullandı.
“İL BAŞKANLIĞINA ADAY OLMAYACAĞIM”
Önümüzdeki aylarda gerçekleştirilecek olan kongre sürecinde CHP İl Başkanı adayı olmayacağını dile getiren Demirkırkan dünyada sol rüzgarların esmeye başladığını Arjantin, Şili, Kolombiya gibi yerlerde yapılan seçimlerde neoliberal politikalardan, özelleştirmelerden bıkan insanların işsizlik, hayat pahalılığı, ilave vergiler nedeniyle sol adaylara yöneldiğini ifade ederek, “Ülkemizde de benzer bir tablonun hayata geçirilebilmesi için birbirimizle uğraşmak yerine iktidara hedefine kenetlenmemiz gerekiyor.” diye konuştu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti