'Parti bağlantım yok' – Kocatepe Gazetesi

Genç işadamı Efe Selahattin Mühsürler, İyi Parti ya da başka bir siyasi parti ile kendisinin ilişiği bulunmadığını açıkladı.İyi Parti Afyonkarahisar İl Teşkilatı'nın hafta sonu yapılan kongresinde kuzeni Selahattin Mühsürler'in parti yönetiminde yer aldığını öğrendiğini belirten Efe Selahattin Mühsürler, 'Ben Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler'in oğlu, Efe Selahattin Mühsürler'im. İyi Parti yönetimine seçilen ise kuzenim Selehattin [&hellip]

Genç işadamı Efe Selahattin Mühsürler, İyi Parti ya da başka bir siyasi parti ile kendisinin ilişiği bulunmadığını açıkladı.
İyi Parti Afyonkarahisar İl Teşkilatı’nın hafta sonu yapılan kongresinde kuzeni Selahattin Mühsürler’in parti yönetiminde yer aldığını öğrendiğini belirten Efe Selahattin Mühsürler, “Ben Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler’in oğlu, Efe Selahattin Mühsürler’im. İyi Parti yönetimine seçilen ise kuzenim Selehattin Mühsürler’dir. Benim herhangibir siyasi parti ile bir bağım yoktur. Yanlış anlamaları önlemek adına bu açıklamayı yapma gereği duydum” dedi.

Bakmadan Geçme