• Haberler
  • Genel
  • Parsak’tan TÜFAD’a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Parsak’tan TÜFAD’a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Parsak, Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adaylığı çalışmaları kapsamında Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Afyonkarahisar Şubesi'ni ziyaret etti TÜFAD Afyonkarahisar yöneticileri tarafından karşılanan Mehmet Parsak, öncelikle Aday Adaylığı çalışmaları hakkında bilgi vererek, diğer ziyaretlerinde olduğu gibi TÜFAD'dan da partisine tam destek istedi.TÜFAD'ın Türk sporuna olan katkılarını dile getiren Parsak, tecrübeli spor [&hellip]

Parsak'tan TÜFAD'a ziyaret

MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Parsak, Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adaylığı çalışmaları kapsamında Türkiye Futbol
Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Afyonkarahisar Şubesi’ni ziyaret etti

TÜFAD Afyonkarahisar yöneticileri tarafından karşılanan Mehmet Parsak, öncelikle Aday Adaylığı çalışmaları hakkında bilgi vererek, diğer ziyaretlerinde olduğu gibi TÜFAD’dan da partisine tam destek istedi.
TÜFAD’ın Türk sporuna olan katkılarını dile getiren Parsak, tecrübeli spor adamlarının, ülke sporunun gelişimi ve sağlıklı bir gençliğin yetişmesi noktasında büyük öneme sahip olduğunu belirtti. Parsak, “Spor, huzurlu bir toplum hayatı ile sağlıklı nesillerin birinci anahtarıdır. Afyonkarahisar’da sporun çeşitlendirilmesi ve özendirilmesi noktasında farklı ve etkili çalışmalarımız olacak” dedi.
Afyonkarahisar’daki spor tesislerinin eksikliği ve altyapı yetersizliği gibi konulara da değinen Parsak, Afyonspor’u ve taraftar grubu AF-YOK’u da unutmadı. Afyonspor’un eksiklerinin tamamlanması ve takımın hakettiği yerlere yükselmesi noktasında çalışacağını belirten Parsak, 7 Haziran sonrası Türk Milleti’ni sağlıklı bir geleceğin beklediğini kaydetti.
Parsak, TÜFAD Afyonkarahisar Şube Yöneticilerinin başarı dilekleri ile dernekten ayrıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme