• Haberler
  • Genel
  • Parsak’dan, İhsaniye ve Dinar’a teşekkür ziyareti

Parsak’dan, İhsaniye ve Dinar’a teşekkür ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, İhsaniye ve Dinar İlçesi’ni ziyaret etti Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk’u ziyaret ederek çalışmalar hakkında istişarede bulundu.MHP İl Başkanı Raşit Demirel ve İhsaniye MHP İl Genel Meclisi Üyesi Hamit Çakır’ında yer aldığı ziyarette Başkan Şaban Çabuk’la Afyonkarahisar ve Türkiye hakkında [&hellip]

Parsak'dan, İhsaniye ve Dinar'a teşekkür ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, İhsaniye ve Dinar İlçesi’ni ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk’u ziyaret ederek çalışmalar hakkında istişarede bulundu.
MHP İl Başkanı Raşit Demirel ve İhsaniye MHP İl Genel Meclisi Üyesi Hamit Çakır’ında yer aldığı ziyarette Başkan Şaban Çabuk’la Afyonkarahisar ve Türkiye hakkında istişare eden Parsak, 7 Haziran genel seçimlerde MHP’ye verdikleri destekten dolayı İhsaniye ilçe esnafı ve vatandaşlarıda ziyaret ederek teşekkür etti.
Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Raşit Demirel ile birlikte Dinar’a ziyarette bulundu. Milletvekili Parsak ve İl Başkanı Demirel’i; Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Dinar Belediye Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, İl Genel Meclis Üyesi ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı İbrahim Acar, belediye meclis üyeleri ve MHP İlçe Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme