Parsak, ziyaret turunda – Kocatepe Gazetesi

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, MHP İl Başkanı Mehmet Karagöz ile birlikte Afyonkarahisar Baro Başkanı Av. Turgay Şahin ve beraberindeki heyetle bir araya geldi.Daha sonra Afyon Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel'i ziyaret eden Parsak ve Karagöz, Afyonkarahisar'a atanmış olmasından dolayı hayırlı olsun dileklerini ileterek yeni adli yılın hayırlar getirmesi temennisinde bulundular.Adliye ziyaretinin ardından Afyonkarahisar İkmal ve [&hellip]

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, MHP İl Başkanı Mehmet Karagöz ile birlikte Afyonkarahisar Baro Başkanı Av. Turgay Şahin ve beraberindeki heyetle bir araya geldi.
Daha sonra Afyon Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel’i ziyaret eden Parsak ve Karagöz, Afyonkarahisar’a atanmış olmasından dolayı hayırlı olsun dileklerini ileterek yeni adli yılın hayırlar getirmesi temennisinde bulundular.
Adliye ziyaretinin ardından Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanlığı’na geçen Parsak ve Karagöz, Afyonkarahisar’a yeni atanan Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özdemir Şan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak görevinde başarılar dilediler.
Adliye ve Garnizon Komutanlığı ziyaretlerinin ardından; 2’nci Küçük Sanayi Sitesi’ne geçen Parsak ve Karagöz Yönetim Kurulu’na ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.
2’nci Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Bekir Koçak ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini ileten Parsak, başarılı çalışmalarının devamını diledi.
Ziyaretlerin ardından Gaziler Günü münasebetiyle Afyon Valiliği tarafından Gaziler ve Şehit yakınları onuruna düzenlenen yemeğe katılan Parsak, vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını hiçe sayan Gazilerimize her zaman borçlu olduğumuzu ifade etti.

Bakmadan Geçme