• Haberler
  • Genel
  • Parsak, teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor – Kocatepe Gazetesi

Parsak, teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor – Kocatepe Gazetesi

7 Haziran seçimlerinin ardından MHP Afyonkarahisar Milletvekili seçilen Mehmet Parsak, teşekkür ziyaretlerini ara vermeden sürdürüyor Bolvadin ve Sultandağı ilçelerine ziyaret gerçekleştiren Mehmet Parsak, Afyonkarahisar esnafını ve Emirdağ ilçesini ziyaret etti. Vatandaşların taleplerini dinleyen Mehmet Parsak, 'Seçimlerden önce tüm vatandaşlarımızdan destek istemiştik. Onların oylarıyla yeni dönemde TBMM'de Afyonkarahisar'ı temsil edeceğiz. Şimdi tekrar vatandaşlarımıza giderek bizlere gösterdikleri [&hellip]

Parsak, teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor

7 Haziran seçimlerinin ardından MHP Afyonkarahisar Milletvekili seçilen Mehmet Parsak, teşekkür ziyaretlerini ara vermeden sürdürüyor

Bolvadin ve Sultandağı ilçelerine ziyaret gerçekleştiren Mehmet Parsak, Afyonkarahisar esnafını ve Emirdağ ilçesini ziyaret etti. Vatandaşların taleplerini dinleyen Mehmet Parsak, “Seçimlerden önce tüm vatandaşlarımızdan destek istemiştik. Onların oylarıyla yeni dönemde TBMM’de Afyonkarahisar’ı temsil edeceğiz. Şimdi tekrar vatandaşlarımıza giderek bizlere gösterdikleri teveccüh nedeniyle teşekkür ziyaretlerinde bulunuyoruz. Afyonkarahisar merkezde bulunan esnafımızı, Bolvadin ve Sultandağlı hemşehrilerimizi ziyaret ederek teşekkür ettik. Şimdi de Emirdağ’a halkımızla bir araya geliyoruz” dedi.
MECLİS’TE BİR KAPINIZ VAR
Sadece seçim dönemi ziyaret gerçekleştirmediklerini söyleyen Parsak, “Halkımızın her zaman yanında olacağız. Afyon halkının Meclis’te bir kapısı olduğu asla unutulmamalıdır. Seçimlik değil geçimlik dönemde de milletvekili olduğumuzu göstermek istiyoruz” dedi.
Parsak’ın ziyaretlerinde MHP İl Başkanı Raşit Demirel, 7 Haziran seçimlerinde MHP Milletvekili Adayı olan Abdil Demiral, İlçe Başkanı Ceylan Morca ve teşkilat üyeleri de hazır bulundu.
GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde tedavisi devam eden ilimizin tanınmış simalarından Bolvadinli Ahmet Akçay’ı da MHP İl Başkanı Raşit Demirel ve Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı ile ziyaret eden Parsak acil şifa diledi. Akçay’ın doktorlarından bilgi alan Parsak, “Bolvadinli hemşehrimizin rahatsızlandığını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Ahmet Akçay sadece Bolvadin’in değil ilimizin de yakından tanıdığı değerli bir kişidir. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi ilettik” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme