• Haberler
  • Genel
  • Parsak: Özkaya, ustasına özeniyor – Kocatepe Gazetesi

Parsak: Özkaya, ustasına özeniyor – Kocatepe Gazetesi

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak geçtiğimiz gün AK Parti Milletvekili Ali Özkaya'nın yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. Parsak, Özkaya'nın 'MHP'nin uzlaşmaz ve AKP'nin her teklifine hayır diyen bir tavır içerisinde olduğunu' ifade ettiği açıklamasına net bir cevap vererek uyardı. Parsak, 'Özkaya ustasına özeniyor' dedi 7 Haziran Milletvekilliği Genel Seçimleri'nde, AKP'nin 13 yıllık tek başına iktidarının sona [&hellip]

Parsak: Özkaya, ustasına özeniyor

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak geçtiğimiz gün AK Parti Milletvekili Ali Özkaya’nın yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. Parsak, Özkaya’nın; ‘MHP’nin uzlaşmaz ve AKP’nin her teklifine hayır diyen bir tavır içerisinde olduğunu’ ifade ettiği açıklamasına net bir cevap vererek uyardı. Parsak, “Özkaya ustasına özeniyor” dedi

7 Haziran Milletvekilliği Genel Seçimleri’nde, AKP’nin 13 yıllık tek başına iktidarının sona erdiğini hatırlatan MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, MHP’nin seçim gecesinden itibaren tavrının her zaman anlaşılır, uzlaşmaya yönelik ve net olduğunu belirtti. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin, seçim sonuçlarını en doğru okuyan lider olduğunun altını çizen Parsak, koalisyon kültürü olmayan ve tek başına iktidardan başka bir şey bilmeyen AKP iktidarının büyük bir ukalalık içerinde, sorumsuzca hareket ettiğini, erken seçim başta olmak üzere ortaya çıkan sonuçlardan ise diğer partileri ve özellikle de MHP’yi sorumlu tutmaya çalıştığını kaydetti.
“ELEŞTİRİ, MANTIKLI
ZEMİNLER ÜZERİNE OTURMALI”
AKP Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya’nın bu konuda MHP’ye yönelttiği eleştirilere de ayrıca cevap veren Parsak, “Dün çözüm sürecinden sorumlu Başbakan Yardımcısı atayan, Habur’da çadır mahkemeleri kuran, bölgeyi PKK’ya teslim eden AKP’liler, bugün geçmiş karşımıza HDP’li bakandan, MHP sorumludur diyor. Eleştiri, mantıklı zeminler üzerine oturmalıdır. Düne kadar terörle, teröristle, apoyla, HDP’yle kucak kucağa olan, Aponun mesajlarını meydan meydan okutan, Kandil ile İmralı arasına haberleşme ağı kuran AKP, Türkiye Cumhuriyeti’nde HDP’li bir bakanın bulunmasının baş sorumlusudur. Pisliklerini sağa sola sıçratma gayretleri boşunadır” dedi.
ÖZKAYA, “USTA”SINA ÖZENİYOR
Türk Milleti’nin gözü önünde yaşanan böyle bir süreçte, algı operasyonu yaparak MHP’yi suçlamanın yanlışlığına değinen Parsak, “Sayın Ali Özkaya, aynı zamanda müvekkili olan “usta”sına özenerek algı yönetimi yapmaya teşebbüs etmiştir. Anayasa Uzlaşma Komisyonu’nda yılarca görev yapmış ve AKP’nin, Anayasa’nın ilk 4 maddesi de dahil olmak üzere, vatandaşlık tanımı, Türk’lük kavramı ve terörle mücadele gibi konulardaki resmi görüşlerini iyi bilen birisi olarak kendisini uyarıyorum. Bilmediği konularda konuşmasın ve hiçbir tutar yanı olmayan “usta”sını sadece mahkemelerde savunmaya devam etsin. Eğer Afyonkarahisarlı hemşehrilerimize saygısı varsa, son dönemdeki terör olaylarında partisinin sorumluluğunu itiraf etsin ve pişmanlığını dile getirsin” dedi.
ÇARŞI KARIŞTI
Kendisine, AKP’li Ali Özkaya’nın “Çarşı, her şeye karşı” benzetmesinin hatırlatılması üzerine Parsak, sözlerini şöyle sürdürdü:
“MHP, arsızlığa, yolsuzluğa, keyfi yönetime, tek adamlığa, bölücülüğe ve ihanet sürecine karşıdır. Bunlara Türk Milleti de karşıdır. Bence çarşı her şey karşı değil, bence AKP’nin çarşısı karıştı.
1 KASIM 2015’DE TARİH
YENİDEN YAZILACAK
Türk Milleti, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak seçimlerle de, tek başına iktidardan düşürdüğü AKP iktidarının, tek adamlığa, sultanlığa, saltanata özenen zihniyetine büyük bir ders verecek.
HODRİ MEYDAN
AKP Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya’yı, bu konular da dahil olmak üzere tüm iddialarını Türkiye ve Afyonkarahisar kamuoyu önünde konuşmak üzere televizyon ekranlarına davet ediyorum. Hodri Meydan! Karşı karşıya oturup, herkesin gözü önünde tartışalım. Bakalım milletimiz neye karar verecek.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme